ÇARŞI İÇİNDE YENİ UYGULAMA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik çarşı merkezinde Covid-19 denetimi gerçekleştiren Vali Bilal Şentürk, basın mensuplarının sorduğu Teyfikbey Caddesi kapatılacak mı ve kahvehanelerde oyun oynanacak mı sorularını yanıtladı.

Bilecik’in en işlek caddesi olan Teyfikbey Caddesi araç trafiğine açık olurken yayaların kontrollü şekilde gireceğini söyleyen Vali Şentürk kahvehanelerde ise kesinlikle oyun oynamak yasak dedi.

“Teyfikbey Caddesinde kontrollü girişin olacak”

Vali Şentürk, “Nerede yüksek risk görüyorsak orada anlık tedbirler alacağız. Teyfikbey Caddesinde de ciddi bir yoğunlaşma olacağı için oraya kontrollü girişin olacağını değerlendirdik. Buralarda şimdilik sadece kontrollü şekilde yapacağız tamamen kapatma durumumuz yok. Araçlar girecek ama insanların girişinde kontrollü şekilde sağlayacağız. Güvenlik kamerasından takip ediliyor nerede yoğunluk söz konusu ise oraya müdahale edeceğiz.” dedi.

“Alkol yok, oyun yok, canlı müzik yok”

Kahvehaneler ile ilgili açıklamada bulunan Vali Şentürk, “Alkol yok, oyun yok, canlı müzik yok bu süreçte. Bunlar biraz daha yakınlaşmayı getirdiği için daha sıkı ikili ilişkiler getirdiği için maske mesafe ihlallerine daha fazla maal verdiği için bunlar olmayacak. Kahvehanelerde çay, kahve ve diğer içecek ikramları olacak.” ifadelerini kullandı.

 

 

ÇARŞI İÇİNDE YENİ UYGULAMA
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin