Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümününde şehitlerimizi,gazilerimizi ve Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla, minnetle,dua ile anıyoruz… Çanakkale Zaferi, geçmişi şanlı zaferlerle dolu bir milletin küllerinden yeniden doğduğu, birlik ve beraberlik ruhunu abideleştirdiği destansı bir mücadelenin simgesi olarak tarihimizin en şanlı zaferleri arasındadır.
Osmanlı İmparatorluğunun içinde bulunduğu zor duruma rağmen şanlı ordusuyla Dünyanın en gelişmiş ve en teknolojik donanmasına sahip işgalci ülkelerine karşı verdiği savaşın sonucunda elde ettiği zaferdir.

Tarihin en büyük ve en çetin savaşlarından birinin yaşandığı Çanakkale’de hem karada hem denizde verilen mücadelelerde iki taraf 500 binden fazla zayiat oldu. Osmanlı ordusunun 105 yıl önce dünyanın en güçlü donanmalarına geçit vermeyerek ‘Çanakkale Geçilmez Destanı’nı yazdırdığı tarih, Türkiye’nin dört yanında hatırlatılacak.”18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi”nin 105. yıl dönümü dolayısıyla Mehmetçik’in hatırasının, inancının, cesaretinin, azminin, manevi mirasının, hatırlandığı önemli bir gündür.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarını emperyalizme karşı verdikleri Çanakkale savaşı ve sonrası Kurtuluş savaşı sonucu üç kıtaya hükmetmiş şanlı Osmanlı İmparatorluğundan geriye kalan topraklar üzerinde kurduğu Türkiye Cumhuriyetinin bugün yine ecdadının hatırasını yaştan güce eriştiğini sevinerek görüyoruz.O günlerde emperyalist işgalci ülkelere karşı kurtuluş mücadelesi vermek isteyenleri engellemek için içimizdeki bazı hainlerin işgalcilerin mandasına girmek isteğine olduğunu unutmayalım.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hiç bir zaman vazgeçmediği Misak-ı Milli sınırlarını Türkiye Cumhuriyetinin savunmasının başladığı sınırlar olarak gören ve bu günlerde yine emperyalizmin sınırlarımız karşısında,İslam Ülkeleri üzerinde kurmaya çalıştıkları terör devletlerine karşı çıkan,izlediği bağımsız dış politikalarla Suriye,Irak,Libya,da Türkiye’nin haklarını koruyan,Türk Dünyasının,İslam Aleminin ve ezilen Dünya halklarının umudu Recep Tayyip Erdoğan’la yine tarih yazmaya devam ediyoruz.

Bu vesile ile Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aramızdan ayrılan tüm kahramanlarımızı,Çanakkale ve tüm şehitlerimizi rahmetle ,minnetle ,saygıyla ,dua ile anıyoruz.Bu günlerde Suriye,Irak,Libya’da tarih yazan,savaşan kahramanlarımızdan Allah razı olsun.Şehitlerimize Allahtan rahmet,gazilerimize Allahtan şifalar diliyoruz.

Saygılar,sevgiler
Ymm Münür Şahin – Osmaneli Belediye Başkanı

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin