İhraç İstemiyle Disipline Sevk Edilen Ali Olcay’dan Açıklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Belediye Meclis Üyesi Ali Olcay,  bir değerlendirmede bulundu.

Hatırlanacağı üzere Ali Olcay, geçtiğimiz Ocak ayı meclis toplantısında Belediye Başkanı Semih Şahin’e borçlanma yetkisi verilmesi konusundaki gündem maddesine “Red” oyu vermesi nedeniyle parti içinde alınan grup kararı sebebiyle disiplin kuruluna sevk edilmişti.

“OY ÇOKLUĞUYLA DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ”

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz günlerde İl Başkanı M. Metin Yaşar başkanlığında toplanan CHP Bilecik İl Yönetim Kurulu üyeleri Olcay’ın disipline sevki nedeniyle toplanmış, yapılan oylama sonucunda  Ali Olcay’ın oy çokluğuyla ihraç istemiyle disiplin kurula sevki uygun görülmüştü.

“GÖREVİMİN BAŞINDAYIM”

Yaşanan bu gelişmelerin ardından değerlendirmede bulunan Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis Üyesi Ali Olcay, “Siyasi ahlak ve Cumhuriyet Halk Partili olma bilinciyle, Cumhuriyet Halk Partililerin ve Bilecik halkının bana vermiş olduğu görevi layıkıyla yapmaya devam ediyorum. Görevimin başındayım, disiplin süreci devam ediyor. Gelişmeleri hep birlikte izleyeceğiz. Gerek gördüğüm takdirde düşüncelerimi kamuoyuyla paylaşacağım.” ifadelerine yer verdi.

Diğer yandan, İl disiplin kurulunun Olcay hakkında nasıl bir karar vereceği merak edilirken, Olcay’ın konu ile ilgili olarak ciddi bir şekilde yazılı savunma hazırladığı da gelen bilgiler arasında yerini aldı.

İhraç İstemiyle Disipline Sevk Edilen Ali Olcay’dan Açıklama
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin