Bozüyük’te Arabalı Sinema Etkinliği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, koronavirüs tedbirlerine uygun olarak düzenlenen “Arabalı Sinema” etkinliğinde Türk sinemasının son yıllarda en çok izlenen ve büyük beğeni toplayan filmlerinden biri olan “7. Koğuştaki Mucize” adlı film sinemaseverlerle buluştu.

Belediye Kapalı Pazar otoparkında gerçekleştirilen ve 7’den 70’e yoğun ilgi gören etkinlikte yaklaşık 600 araç, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı başrollerinde ise Aras Bulut İynemli ve İlker Aksum gibi isimlerin yer aldığı “7. Koğuştaki Mucize” filmini izledi. Etkinlikte misafirleri araç girişinde karşılayan Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Kazıcı, Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu birer Zabıta memuru gibi görev yaparak çeşitli ikramlarda bulundular, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun sevgi ve selamlarını ilettiler, iyi seyirler dilediler.

Etkinliğin ardından programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu “Sosyal mesafeyi koruyacak şekilde ilkini bu akşam gerçekleştirdiğimiz “Arabalı Sinema” etkinliğimizde gösterilen “7. Koğuştaki Mucize” adlı film ilgi ile izlendi. Hemşehrilerime etkinliğimize göstermiş oldukları yoğun ilgi nedeniyle teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca programda emeği geçen kıymetli Belediye personelimize, gönüllü yol arkadaşlarımıza ve Türe Vinç’e teşekkürler…” dedi.

Beğeni alan gösterim önümüzdeki günlerde de farklı filmler ile devam edecek.

Bozüyük’te Arabalı Sinema Etkinliği
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin