BİLECİK’TEN MOLDOVYA’YA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te damızlık yumurta ve günlük civciv üreten bir firmanın Moldova’ya ihracat yaptığı bildirildi.

Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, söz konusu firmanın denetlendiğinin belirtilerek, şu bilgiler aktarıldı:

”İl Müdürlüğümüz koordinasyonun da, İlimizden Moldova’ya damızlık yumurta ve günlük civciv ihracatı amacıyla talepte bulunan Pak Tavuk Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile çalışan ilimiz Pazaryeri ilçesi Karaköy köyünde bulunan Emin Piliç Üretim Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti. ait damızlık yumurta işletmesi Moldova Yetkili Otoritesi Ulusal Gıda Güvenliği Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Oleg LISCENCO ve Hayvan Sağlığı ve Refahı uzmanı Maxim SİRBU tarafından ziyaret edilerek denetlenmiştir.

Denetime kanatlı işletmenin teknik personeli yanı sıra İl Müdürlüğümüz personeli de katılmış ve sorulan soruları cevaplandırmışlardır. Denetim sonrası kapanış bölümünde heyet işletme teknik personelinin ve İl Müdürlüğümüz denetim elemanlarının verdikleri cevaplardan memnuniyet duyduklarını, denetimi olumlu olarak sonuçlandırdıklarını belirtmişler ve İl Müdürlüğümüze göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkürlerini sunmuşlardır.”

BİLECİK’TEN MOLDOVYA’YA
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin