BAŞKAN YAĞCI BİDOS İLE YÜRÜDÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, Bilecik Doğa Sporları Topluluğu (BİDOS)  tarafından gerçekleştirilen doğa yürüyüşüne katıldı.

Bozüyük ilçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, Belediye Başkanı Selim Yağcı, eşi Fatma Yağcı ve BİDOS temsilcileri ile Erikli Yaylası, Atatürk Köşkü ve Kozpınar’dan oluşan yaklaşık 20 kilometrelik mesafeyi yürüdüler.

Gerçekleştirdikleri etkinlik hakkında kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Dağlarında kekik kokan, yemyeşil doğası ile tüm renkleri içinde barındıran, Marmara’nın bakir kalmış ormanlarıyla cennet vadisi Bilecik’imizin Bozüyük ilçesinde Bilecik Doğa Sporları Topluluğu’nun Değerli Temsilcileri ile doğa yürüyüşü gerçekleştirdik. Yürüyüşümüz kapsamında; Erikli yaylası, Atatürk köşkü ve Kozpınar’dan oluşan yaklaşık 20 km’lik bir etap tamamlandı. Dört mevsimi aynı anda yaşadığımız Bahara Hoşgeldin Yürüyüşünü düzenleyen, Feridun Aynur ve Funda Tellici başta olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele” ifadelerini kullandı.

Renkli ve güzel anların yaşandığı etkinlikte Belediye Başkanı Selim Yağcı ve beraberindekiler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

BAŞKAN YAĞCI BİDOS İLE YÜRÜDÜ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin