Zabıtalardan Esnafa Karanfil Takdimi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can, Zabıta Teşkilatının 192. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında önce Zabıta Müdürlüğü personelini ziyaret etti, daha sonra zabıta memurları ile birlikte esnaf ve vatandaşlara karanfil taktim etti.

Çeşitli vesilelerle vatandaşlar ve esnafı ziyaret eden Belediye Başkanı Nihat Can, bu kez Zabıta Teşkilatının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

 

Çarşı merkezinde bulunan işyerlerini ziyaret eden Belediye Başkanı Nihat Can, esnafa hayırlı işler temennisini iletti.

 

Vatandaşlar ve esnafın belediye çalışmaları ve hizmetleri hakkında talep ve görüşlerini de dinleyen Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Bu hafta Zabıta Teşkilatımızın kuruluşunun 192. Yıldönümü. Belediyemiz ile vatandaşlarımız arasında önemli vazifeler gören Zabıta memurlarımızı ziyaret ederek, haftalarını tebrik ettik. Bilecik Belediyesi ailesi olarak bütün birimlerimizle vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek gayretindeyiz. Çeşitli vesilelerle esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ediyorduk. Bugün de zabıta memuru arkadaşlarımız ile birlikte esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek, karanfil hediye ettik. Hal ve hatırlarını sorduk. Belediyemiz hizmetleri ve çalışmaları ile ilgili hemşehrilerimizi dinleme imkanı bulduk. Ben bu vesile ile bütün Zabıta Teşkilatımızın her bir üyesinin bu anlamlı haftasını tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum’’ dedi.

 

Zabıta memurları da Belediye Başkanı Nihat Can’a ziyaretleri dolayısıyla duydukları memnuniyeti belirterek, teşekkür ettiler.

Zabıtalardan Esnafa Karanfil Takdimi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin