YİYECEK VE İÇECEK MADDESİ SATAN ESNAFLAR ODASI BAŞKANINI SEÇTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yiyecek Maddesi Satan Esnaflar Odası 18. olağan Genel Kurulu gerçekleştirilirken, mevcut Başkan Ahmet Subaşı, seçimi kazanarak güven tazeledi. Belediye Kültür Sitesi’nde başlayan Oda seçiminde 4 aday yarıştı. Divan Heyeti oluşturulması ile Denetim Kurulu Raporu, Gelir- Gider Bilançoları oylamaya sunularak kabul edilirken, Bilecik’te esnaflık süresi 30 yılı geçenlere de plaket verildi.
Ardından Oda başkanlığına aday olan İtimat Kasabı’nın sahibi Ahmet Subaşı, Sebze Meyve Pazarcıları Koruma Derneği Sekreteri Necmettin İman ve İnan Baharat’ın sahibi İsmail İnan seçimlere geçilmeden önce birer konuşma gerçekleştirerek, tüm esnaflar için Oda seçimlerinin hayırlı olması dileklerinde bulundular.

AHMET SUBAŞI:” YÖNETİM KURULU ÜYELERİMLE BİRLİKTE PARA ALMIYORUZ”

Oda seçiminde konuşma gerçekleştiren Ahmet Subaşı, görevini layıkıyla yerine getirdiğine inandığını ve bu sebeple yeniden Oda başkanlığına aday olduğunu belirterek, 3 bin lira, 4 bin lira maaş aldıklarına dair dedikoduların duyumunu aldığını söyleyerek Yönetim Kurulu arkadaşlarıyla beraber böyle bir para almadıklarını aktardı.

NECMETTİN İMAN:” ÜYELERİMİZİN HAKLARINI SONUNA KADAR SAVUNACAĞIM”
Adaylardan Necmettin İman ise, yaptığı konuşmada, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen Organik Yöresel Ürünler Pazarı’nı eleştirerek, her çeşit ürünün satıldığını lakin sebze ve meyvenin pazarda satılmadığını söyledi. İman, adaylığına ilişkinde Esnaf ve Sanatkârlar Yönetmeliği’ne uygun olarak, esnafların hakkını sonuna kadar savunacağını ifade etti.

İSMAİL İNAN:” BEN DEĞİL, BİZ SÖZÜ HAKİM OLACAK”
İsmail İnan, seçimde bütün esnaf arkadaşlarının oyuna talip olduğunu belirterek, seçildiği takdirde Oda yönetiminde “ben değil, biz” sözünün hakim olacağını vurguladı. 528 üyenin 388’inin oy kullandığı seçim sonucunda,  Mevcut Başkan Ahmet Subaşı:180, Mustafa Ergül:88, İsmail İnan: 83 veNecmettin İman:31 oy aldı.
Buna göre Ahmet Subaşı  yeniden Başkan olarak seçildi. Seçimin ardından kürsüye gelerek konuşma gerçekleştiren Ahmet Subaşı, oda seçimlerinde kendisi ile birlikte yarışan diğer adaylara ve tüm esnaflara teşekkür etti.
Subaşı’nın Yönetim Kurulu listesinde şu isimler yer aldı: NURAY ÇİNÇİN, OLCAY ŞEKER, NEŞE ERDEM, HÜSEYİN SÜTÇÜ, SAMET ÖZLÜ, SEMİH ATEŞ.

YİYECEK VE İÇECEK MADDESİ SATAN ESNAFLAR ODASI BAŞKANINI SEÇTİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin