Ak Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım: “Bütün Değerlerimizi Birleştireceğiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Bilecik İl Başkanlığına atanan Serkan Yıldırım, görevi önceki dönem il başkanı Fikret Karabıyık’tan Parti Binasında düzenlenen törenle devraldı.

İl Genel Meclisi Başkanlığı yaptığı dönemdeki aktifliği ile bilinen ve çalışkanlığı ile “Atom Karınca”ya benzetilen AK Parti’nin yeni Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, törende yaptığı konuşmada gerçekleştirilen törenin bir bayrak teslim töreni olduğunu belirtti.

“FİKRET BAŞKANLA UZUN YILLAR OMUZ OMUZA MÜCADELE VERDİK”

Fikret Karabıyık ile uzun yıllar omuz omuza mücadele verdiklerini aktaran yeni il başkanı Serkan Yıldırım, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

Fikret Başkan ile görevlerimiz farklı oldu ama hedefimiz tekti. Belki de en çok seçim geçiren bir başkanımız olabilir. O kadar tecrübeli hale geldi ki yaklaşık 7 seçim geçirdi kendisi. Fikret başkanıma dün akşam gördüm ve gururlandım herkes destek çıktı. Bu sevilmesinden ve arkasında güzel işler bırakmasından kaynaklanıyor. Fikret başkanımın ileride daha iyi görevlere geleceğine inanıyorum.

“SAHADA OLAN VE DİNLEYEN BİR EKİP OLACAĞIZ”

Yaklaşık 20 yıldır partimize hizmet ettik ve inşallah görevi teslim aldıktan sonra hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacağız çünkü 2023 ne kadar uzun bir süre gibi görülse de çok kısa bir zamanımız var. Sahada olan ve dinleyen bir ekip olacağız.

“HEDEFİMİZ TEK: 2023”

Sürekli sahada çalışacağız inşallah tüm ilçe başkanlarımla, il genel meclisi üyelerimle, belediye meclisi üyelerimizle ve belediye başkanlarımızla. Hedefimiz tek. 2023’te Cumhurbaşkanımızın hedefine doğru ilerletmek ülkemizi ve Bilecik’imizi en güzel noktalara taşımak.

“BÜTÜN DEĞERLERİMİZİ BİRLEŞTİRECEĞİZ”

Herkes bu partide il başkanlığı yapabilir, mutlaka bizde bir gün bayrağı teslim edeceğiz. Bütün değerlerimizi birleştirip ilimizde en güçlü hale getirmek istiyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun diyorum

Yıldırım’ın konuşmasının ardından AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, görevi devrettiği yeni İl Başkanı Serkan Yıldırım’a üzerinde Recep Tayyip Erdoğan’ın resminin olduğu tablo hediye etti.


İLGİLİ HABERLER:

Ak Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım: “Bütün Değerlerimizi Birleştireceğiz”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin