YAŞAR: “YERELDE İKTİDAR OLDUK, SIRA GENELDE”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Başkanı M.Metin Yaşar açıklamalarda bulundu.

 

Başkan Yaşar, yaptığı değerlendirmede genel merkezin kongrelerle ilgili bir takvimin olduğunu, Bilecik örgütleri olarak ilçe kongrelerini tamamladıklarını belirterek bundan sonraki süreçte il kongresinin yapılacağını belirtti.

“HEYECANLARI GÖZLERİNDEN OKUNUYOR”

9 Şubat Pazar günü gerçekleşecek olan il kongresinde Demokrasi şöleni yaşanacağının altını çizen Yaşar, ilçelere yaptığı ziyaretlerde partililerin heyecanlarının gözlerinden okunduğunu aktardı.

Başta İstanbul, Ankara, Adana, Mersin ve Bilecik gibi önemli illerde kazanılan Belediye seçimlerinin örgütte dip dalga yarattığını söyleyen CHP İl Başkanı M.Metin Yaşar parti içinde eski kırgınlıkların ve küskünlüklerin ortadan kalktığını gözlemlediğini belirtti.

 

“AMA BİZ BUNLARI AŞTIK”

CHP İl Başkanı M.Metin Yaşar;

“Halk dilinde bi tabir vardır;” Kavgalı eve kız verilmez, kavgalı partiye oy verilmez” diye…

Biz CHP olarak bunları aştık, artık yereldeki iktidarımız genele taşımak için örgütümüzle birlikte var gücümüzle çalışıyoruz. Akabinde Ankara’da yapılacak olağan kurultayımızla birlikte parti içi seçimlerimizi tamamlayıp yapılacak ilk erken veya zamanındaki bir seçimde vatandaşlarımızı CHP iktidarında buluşturacağız” ifadelerini kullandı.

 

YAŞAR: “YERELDE İKTİDAR OLDUK, SIRA GENELDE”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin