Yaptığı işle adeta erkeklere taş çıkartıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te Dünya Kadınlar Günü’nde kadının başarı öyküsüne örnek olan Semra Aslan Ser, bir taraftan çocuklarıyla ilgilenirken bir taraftan şirketini yönetiyor diğer taraftan da kolları sıvayarak ustalarla birlikte çalışıyor.

Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadının toplumsal noktada başarısı gösteren Semra Aslan Ser örnek oldu. Kendine ait iş yerinde inşaat firmalarından iş alan ve sonrasında ustalarla birlikte çalışan Semra Aslan Ser, “Kendimle gurur duyuyorum” dedi.

“YERİ GELİYOR LAMİNAT PARKE SÖKÜYORUZ, YERİ GELİYOR ALÇI YAPIYORUZ”

Bir kız bir erkek çocuğa sahip olan Ser, sabah ilk olarak kızını kreşe götürüyor ardından işinin başına geçiyor. Bu koşuşturmayı anlatan Ser şöyle konuştu:

“Bilecik’te işletme sahibiyim. Prosedür usulü kurumsal tekliflerimizi hazırlıyorum. Aynı zamanda ekiplerimle beraber almış olduğum inşaatlardaki tadilatlarda yada dış cephede, iç cephede hiç fark etmiyor, hem uygulamam var hem satış mağazası olarak var. Arkadaşlarımla birlikte yeri geliyor laminat parke söküyoruz, yeri geliyor alçı yapıyoruz, yeri geliyor malzeme taşınacaksa malzeme taşıyoruz. Bundan da çok mutluyum, çokta gurur duyuyorum kendimle. Sadece kendim için değil bütün kadınlar için. Bir kızım bir oğlum var. Her sabah iş yerimi açmadan kızımla ilgileniyorum. Kızım biraz emeğe muhtaç bir çocuk. Onu kreşe götürüyorum. Oğlum zaten kendini kurtardı çok şükür oda 12-13 yaşlarında o okula gidiyor. Sonra iş yerime gelip besmelemi çekip başlıyorum işime.”

Yaptığı işle adeta erkeklere taş çıkartıyor
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin