Geçtiğimiz yıl meydana gelen orman yangınlarında ağır hasar görerek kullanılamaz hâle gelen konutların yerine, devletin desteğiyle TOKİ tarafından yapımı sürdürülen yeni konutlar hızla yükselmeye devam ediyor.
Bilecik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Engin Öztürk, Gölpazarı ilçesine bağlı Tongurlar Köyü Urgancılar Mahallesi’nde yapımı devam eden TOKİ konutlarını ziyaret ederek şantiye alanında incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan İl Müdürü Öztürk, konutların en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların güvenli ve modern yuvalarına kavuşmasının önemine dikkat çekti.
İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Yangının izlerini silmek ve vatandaşlarımızın yaşamlarını yeniden güven içinde sürdürebilmelerini sağlamak amacıyla yürütülen bu çalışmalar, devletimizin afetzedelerin yanında olmaya devam ettiğinin en somut göstergelerinden biridir.” ifadeleri kullanıldı.

