Yangın bölgesine Bilecik’ten giden ekiplerin fedakarlığı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İHH arama kurtarma ekibinde bulunan 4 personel fedakarca ve özverili bir şekilde çalışmaları sonucunda yangının ilerlemesini ve köye inerek gerek mal ve gerekse can kaybına sebep olmasını önledi.

Köyceğiz ilçesine bağlı Sazak  köyü yakınlarında süren orman  yangının ilerlemesi ve köye sıçrama tehlikesi olması  nedeniyle helikopterlerin  havadan su  desteği ile birlikte Bilecik’ten çalışmalara katılan Bilecik  Orman İşletme ekiplerine ait arazöz ve personel başta olmak üzere Bilecik İHH arama kurtarma ekibinde bulunan 4 personel, Eskişehir ve Muğla illerinden 17 kişilik ekiple birlikte fedakarca ve özverili bir şekilde  çalışmaları sonucunda  yangının ilerlemesini ve köye inerek gerek mal ve gerekse can kaybına sebep olması önlendi.

Bölgede bulunan ekiplerden alınan bilgilere göre eğer gerekli müdahale yapılmamış olsaydı yangının  önce o köye ve sonrasında da ileride bulunan diğer köylere sıçrayıp kötü sonuçlar doğurabileceğini belirttiler.

Bu özverileriyle Bölge halkından da olumlu tepkiler geldiğini sözlerine eklediler. Bölgede bulundukları günden buyana söndürme soğutma ve tahliye çalışmalarına katılarak bu afet en kısa sürede kurtulmayı hedeflediklerini ve hemşerilerinden dua beklediklerini bizlere ilettiler.

Yangın bölgesine Bilecik’ten giden ekiplerin fedakarlığı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin