YAMAN:”SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜNE İNANIYORUZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhur İttifakı Bilecik AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Yaman, Ramazan ayının manevi atmosferinde, Emniyet11 Spor Kulübü tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

 Konuyla ilgili Partiden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Spor kulübünün yöneticileri, sporcular ve onların aileleriyle bir araya gelen Yaman, samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada büyük ilgi gördü. Sporsever kişiliği ile tanınan ve her zaman spora olan destekleriyle bilinen Yaman, iftar sonrası yaptığı konuşmada, spora ve genç sporcuların gelişimine yapacağı desteklerden bahsetti.

"ÖZELLİKLE EĞİTİM VE SPOR ALANINDA…"

Sporun ve sporcuların önemine vurgu yapan Yaman;"Gençlerimizin sağlıklı birer birey olarak yetişmeleri için sporun ve sporcularımızın yanındayız. İnşallah seçimden sonra Bilecik’i skandallarla anılan bir şehir olmaktan çıkarıp, özellikle eğitim ve spor alanında başarılarıyla anılan bir şehir haline getireceğiz" dedi.

"SPORA VE GENÇLERİN GELİŞİMİNE ÖNEM"

Yaman'ın iftar davetindeki konuşması, sporcular ve aileleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Ayrıca, programın sonunda katılımcılarla bol bol hatıra fotoğrafı çekinerek, bu özel akşamın anısını ölümsüzleştirdiler. Mustafa Yaman'ın spora ve gençlerin gelişimine verdiği önem, Bilecik Belediye Başkanlığı için yürüttüğü seçim kampanyasında da önemli bir yer tutuyor.

Sporun birleştirici gücüne ve gençlerin potansiyeline inanan Yaman, Bilecik'i sporun ve gençlerin şehri yapma vizyonunu yeniden vurguladı.

         

YAMAN:”SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜNE İNANIYORUZ”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin