Yaman Başkan Tecrübesini Yine Konuşturdu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından Bilecik’in Bayırköy Belde Belediyesine hibe edilen damperli kamyon dualarla ve kurban kesimiyle hizmete alındı.

Bayırköy Belediye Başkanlığı bahçesinde düzenlenen törende Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen damperli kamyon dualarla ve kurban kesimiyle hizmete alındı.

“BİR ÇOK YENİLİĞE İMZA ATTIK”

Törende konuşan Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, belediye başkanlığı yaptığı dönem boyunca halkın zararına olacak hiçbir şey yapmadıklarını, 3 dönemlik belediye başkanlığı sürecinde belde halkı için birçok yeniliğe imza attıklarını belirterek, şu ifadelere yer verdi:

“ÖNÜMÜZDEKİ YAZ HİZMETE ALACAĞIZ”

Uzun zamandır takibini yaptığımız damperli kamyonumuzu, Türkiye Belediyeler Birliğinden temin ettik. Gölet projemizi bitmek üzere yıl sonunda inşallah tamamlayacağız. Havuzumuzun yan tarafında park çalışmaları devam ediyor onu da önümüzdeki yaza hizmete almayı planlıyoruz.

“FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM”

Arazilerimizden geçmesi planlanan elektrik hatlarıyla ilgili yetkililerle görüş içindeyiz en yakın zamanda çözüme kavuşturacağız. Gölet sulama kanalları ile ilgili olarak uzun zamanda geleceği düşünerek faydalı olacağına inanıyorum.

“18 AYDA TESLİM EDECEĞİZ”

TOKİ projemiz başlayacak, yıl sonuna kadar talep almaya başlayacağız. 100 konutluk projenin 60 tanesi 2+1, 40 tanesi de 3+1 olacak şekilde 18 ayda halkımıza teslim edeceğiz.

“ÖNCE SAĞLIK”

Önce sağlık diyerek aşısını olmayan vatandaşlarımızın biran önce aşılarını olmaya davet ediyorum, hizmetlerden yana gözünüz arkada kalmasın. Her geçen gün halkımızın dualarıyla hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Tüm belde halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun.

Diğer yandan, 3 dönemdir Bayırköy Belediye başkanlığı görevinin yanı sıra Belediyeler Birliği Başkanlığı da yapan tecrübeli siyasetçi Mustafa Yaman’ın tecrübe ve birikimleriyle Bayırköy Belediyesine bir çok araç ve iş makinası kazandırdığı da biliniyor.

                   

Yaman Başkan Tecrübesini Yine Konuşturdu
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin