VEZİRHAN’DA 30 YILLIK HAYALİ BAŞKAN OCAK GERÇEKLEŞTİRDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekim 2021’de temeli atılan Bilecik’e bağlı Vezirhan Beldesindeki Bozkurt Evleri projesinin ilk etabı tamamlandı. Belde Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, tamamen belediye öz kaynaklarıyla gerçekleşen bu projeyi başarmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getirdi.

44 dairelik Bozkurt Evleri projesine ilişkin EsTv’ye özel açıklamalarda bulunan Vezirhan Belediye Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, vatandaşlar tarafından talep edilen 30 yıllık bir hayali gerçekleştirdiklerini vurguladı.

“Harekete devam sevdamız Vezirhan” sloganı ile birlikte geçtiğimiz yıl temeli atılan ve ilk etabı tamamlanan Bozkurt Evleri projesinin 2023 yılı içerisinde tamamlanması bekleniyor.

“BİRİNCİ ETABINI TAMAMLAMIŞ OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Projeye ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Ocak şunları söyledi:

“Bir şehri büyütmek için konut üretmek gerekir. Belediyemiz bizim 1990 yılında kuruldu. 30 yıllık hayalimizdi konut üretmek. Bizde bu çerçevede istedik ki, nüfusumuz artsın, şehrimiz büyüsün istiyorsak belediye eliyle konut üretelim. 44 dairelik projemize geçen yıl itibariyle başladık, şu anda da birinci etabı olan 22 dairemizi tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

“HER SEÇİM DÖNEMİNDE DİLE GETİRİLİRDİ”

Nitelikli konutunuz olacak, kaliteli konutunuz olacak ki, bir şehrin büyümesini istiyorsanız bu şehrin de yaşama konforunu arttırmakla mükellef olduğumuzu bilerek her siyaset döneminde, her seçim döneminde dile getirilen ama bir türlü gerçekleşmeyen bu projeyi tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Tabi, geçtiğimiz bir yılda ekonomik olarak maalesef ki dünya da ve ülkemizde çok sıkıntılı bir dönem geçti. Buna rağmen bunu yapmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.”

VEZİRHAN’DA 30 YILLIK HAYALİ BAŞKAN OCAK GERÇEKLEŞTİRDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin