Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak sessizliğini bozdu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak uzun bir aradan sonra sessizliğini bozdu.

Belediye önceki dönem Başkanı Yusuf Fidan ve Mehmet Duymuş ile mevcut Gölpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gergin’e ağır eleştirilerde bulunan başkan Ocak, geçtiğimiz gün gerçekleşen Kıl Çadır ile ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlara da cevap verdi.

“Başkan olmak istiyorsan büyüyeceksin”

Kemal Gergin için; “Başkan olmak istiyorsan büyüyeceksin Kemal kardeşim, sosyal medyada o açıklamaları yaparken Hayri başkanından izin aldın mı, kıl çadırın satışı ile ilgili de abi sen sat burayı demedin mi Kemal? O açıklamaları yaptın peki hiç utanmıyor musun sen? Beni düşürmeye gücün yetmez senin” ifadelerinde bulundu.

“Kardeşin kaçak kat çıktı”

Yusuf Fidan için de sert  sözler kullanan Hüseyin Ocak;” Belediye başkanı iken oturduğun yerden kalkmadın. Sen Belediye başkanı iken kardeşin İstasyon Mahallesinde kaçak kat çıktı, siz önce benden helallik alacaksınız, yeter artık düş milletin sırtından, siyasetin yenilmişleri, haftada bir Vezirhan’a iki Bakan gelirken sen ne yaptın, senin döneminde 65 Gayrimenkulü sen satmadın mı Yusuf’çum? dedi.

“Belinde silahla ihaleye geldi”

Mehmet Duymuş için ise sert ifadelere yer veren Başkan Ocak; “Belinde silahla ihaleye geldi, senin yaptığın yanlıştan dolayı 1 Milyon haciz geldi Belediye’ye, Belediye’yi 3,5 Milyon borçla aldım senden, 1 Milyon da şimdi geldi eder 4,5 Milyon. 500 İmza olmasına rağmen 2.Çimento fabrikasına neden izin verdin, bu fabrikayı neden kurdurdun? Bu kıl çadır kurulurken tecavüzlü kurulmuş, Zamanında Milli Emlak burayı satışa çıkardı, neden almadın, çadır çökmüştü, toparlamak için 7 ay uğraştık. Şirketin 50 Bin lirası ortada yok, SPK buraya 1 milyon 665 Bin lira fiyat belirledi, biz 3 milyon 100 lira’dan ihaleye çıkardık, alıcı ise 3 milyon 500 Milyon’a satın aldı. Belediye’yi kâra geçirdik, Dokuz Meclis üyelerimizin sekiz’i bu karara imza attılar, dolayısıyla Cumhur İttifakı olarak bu kararımızın sonuna kadar arkasındayız” dedi.

Bütünşehir yasasının TBMM’de olduğunu, yasalaştığı zaman Vezirhan’ın Mahalle olacağını ve bazı hizmetleri eksik alacağını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, Kıl çadır ihalesinden elde edecekleri gelir ile Belde’nin eksikliklerini tamamlayacaklarını kaydetti.

Diğer yandan, “Abdesimizden şüphemiz yok ki, namazımızdan şüphemiz olsun” diyerek sözlerini tamamlayan Başkan Ocak, tek amacının Vezirhan’a ve Vezirhan halkına hizmet etmek olduğunu sözlerine ekledi.

Başkan Ocak’ın gündeme ilişkin yaptığı açıklamaları, İnternet sitemizden takip edebilirsiniz..

Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak sessizliğini bozdu!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin