VATANDAŞLARA BELEDİYEDEN GIDA PAKETİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi ekipleri ilçedeki 65 yaş üstü ekmek yardımı alan vatandaşlar için özenle hazırladıkları gıda paketlerini de evlerine ulaştırıyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de küresel salgın vakalarının artması nedeni ile 65 yaş üstü vatandaşlara uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Bozüyük Belediyesi tarafından kısıtlı vatandaşlara yardım eli uzatılmış, belediyeden günlük ekmek yardımı alan 65 yaş üstü vatandaşlara günlük ekmek ihtiyaçları evlerine kadar ulaştırılarak kapılarına teslim edilmeye başlamıştı.

Bu uygulamayı genişleten Bozüyük Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla belediyeden ekmek yardımı alan 65 yaş üstü vatandaşlara gıda paketleri de ulaştırılmaya başladı.

Temel gıda maddelerini içeren gıda paketleri vatandaşların evlerine tek tek teslim edilirken ekipler vatandaşlara başka ihtiyaçlarının da olup olmadığını sorarak onlarla yakından ilgileniyor. Bu uygulama ile ilgili olarak memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar “belediyemiz sadece iyi günümüzde değil bu kötü günlerimizde de yalnız bırakmayarak bizlere destek oldu. Belediye ekiplerine çok teşekkür ediyoruz. Umarız bu zor zamanları en kısa zamanda el birliği ile atlatırız” dediler.

 

 

VATANDAŞLARA BELEDİYEDEN GIDA PAKETİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin