VATAN’da bayrak değişimi.Aynur’dan “bağımsızlık” vurgusu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Vatan Partisi Olağanüstü İl Kongresi gerçekleşirken, tek liste ile seçime giren ilimizin tanınmış isimlerinden Feridun Aynur yeni il başkanı oldu.

Bilecik Vatan Partisi İl Başkanlığı Olağanüstü İl Kongresini gerçekleştirdi. Vatan Partisi İl Başkanlığı binasında gerçekleşen kongre saygı duruşunun akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti. Divan kurulunun oluşturulması sonrası faaliyet raporunun okunması ve oylanması ile bütçenin okunması ve oylanması yapıldı. Ardından seçime geçilirken, kullanılan oyların tamamını alan Feridun Aynur Bilecik Vatan Partisi’nin yeni il başkanı oldu.

Eski Başkan Niyazi Güner’den görevi devralan yeni Başkan Feridun Aynur, Mustafa Kemal Atatürk’ün tam bağımsızlık şiarı uğrunda durmadan yola devam edeceklerini söyledi. Aynur, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize hedef gösterdiği tam bağımsızlık uğruna başta Amerikan emperyalizmi olmak üzere ülkemiz üzerinde planlar yapan tüm emperyalistlere karşı mücadelemiz dün olduğu gibi bugün ve yarın da devam edecektir. Vatanın bölünmez bütünlüğü ilkesine tüm gövdemizi koyarak başta bölücü terör örgütü PKK ve FETÖ gibi maşalarla mücadelemiz kökleri kazınıncaya kadar devam edecektir. Aynı zamanda tüm Türkiye’de üreticiyi ayağa kaldırıp yapacağımız Üretim Devrimi ile birlikte ekonomik bağımsızlığımızı kazanacağız.Kurultayımızın tüm Bilecik halkına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Bilecik Vatan Partisi’nin yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu:

Başkan:

-Feridun Aynur

Üyeler:

-Feyzi Köse

-Ahmet Boduroğlu

-Sezai Cıvgın

-Orhan Kiraz

-İsmail Kayhan

-Niyazi Güner

 

 

VATAN’da bayrak değişimi.Aynur’dan “bağımsızlık” vurgusu
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Aydın Dursun

Üreten tam bağımsız Türkiye için mücadele eden ve bir adım öne çıkan tüm fedailere başarılar diliyorum.Vatanpartisi Ümit veriyor.

Bizi Takip Edin