Vali Şentürk, “Öğrenci olmanın keyfini çıkarın”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Bilal Şentürk, Şeyh Edebali Üniversitesinde eğitim gören üniversiteli öğrencilerle birlikte iftar yaptı.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Vali Şentürk, eşi Münevver Şentürk, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Bulut, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Müslüm Doğan ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Halime Hatun Kız Yurdu Müdürü Hilal Yıldırım ile birlikte Halime Hatun Yurt Müdürlüğündeki üniversite öğrencileri, Sevgi Evleri bünyesinde bulunan evlerde kalan kız çocukları ve mülteci aileleriyle iftar yaptı.

 

Öğrencilik yıllarının önemine değinen Vali Şentürk, öğrencilere hitaben ”Çalışmalarınızı mezun olduğunuz güne yönelik yapmanız lazım. Bulunduğunuz alanda çalışabileceğiniz yerlerde sizden ne nitelik aranıyorsa, kendinizi o nitelikte donatmalısınız. Çünkü inanılmaz derecede rakibiniz var, onlarla yarışacaksınız. Her zaman bir adım önde olmanız lazım. Ders çalışma ve eğlenme dengesini de kurmanız gerekir. Vaktinizin ve gençliğinizin kıymetini bilin. Öğrenci olmanın keyfini çıkarın. Öğrencilik bir keyiftir.” ifadesinde bulundu.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Yıldız da Ramazan ve iftar sevinci programı kapsamında gönüllülük faaliyetleri çerçevesinde iftar programları düzenlediklerini söyledi.

 

Kız çocuklarıyla birlikte ”Ramazan çocuklarla güzel” yazılı pastayı kesen Vali Şentürk, çocuklara çeşitli hediyelerin yanında pamuk şeker dağıtıldı.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Vali Şentürk, “Öğrenci olmanın keyfini çıkarın”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin