Vali Şentürk Muhtarlarla Buluştu; “kimsesizlerin kimsesi olabilmek”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Bilal Şentürk, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde köy ve mahalle muhtarlıklarına seçilen muhtarla bir araya geldi.


Vali Şentürk, İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl İdare ve Denetim Müdürü Hakkı Elmas, daire müdürleri ile merkez köy ve mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda, halkın teveccühünü kazanarak sorumluluk sahibi olmanın onurlu bir görev olduğunu vurguladı.

 

Muhtarların, devletin en ücra noktasına kadar nüfuz edebilecek en önemli yardımcıları olduğunu ifade eden Vali Şentürk, sorumluluğu olan ağır bir görevi üstlendiklerini belirtti.

 

Vali Şentürk, şöyle konuştu:

”Bulunduğunuz yerlerde devleti temsil etme yetkisi alıyorsunuz. Dolayısıyla görevi layıkıyla yapmak gerekir. Tarafsız, objektif ve adil olmak zorundasınız. Kamu görevlilerimiz ve muhtarlarımız, bu anlayış içinde olmalıdır. Bir kural varsa hepimiz için vardır. Bilecik’te kamu hizmet standartlarını hep birlikte iyi bir noktaya getireceğiz. Bizim için en önemli değer insan ve onun hayatı. Öncelikli görevimiz, insan hayatını, güvenliğini ve sağlığını garantiye alacak hizmetleri yüksek standartlarda sunmak. Tespit ettiğiniz aksaklıkları zamanında, doğru şekilde, ilgili yerlere intikal ettirmek ve sıkıntıların çözümü noktasında da atılacak adımlara nezaret etmelisiniz. İnsanlarımızın can ve mal güvenliğini birlikte sağlayacağız. Kamu görevlilerimiz, devletin sahip olduğu imkan ve kabiliyetleri vatandaşa ulaştırmakla mükelleftir. Güzel hizmetlere birlikte imza atmayı arzu ediyorum. Önceliğimiz, kimsesizlerin kimsesi olabilmek noktasında devletin sağladığı imkanları, doğru yerlere ve zamanında ulaşmasını sağlamaktır.”

 

Köy muhtarlarının istek ve temennilerini iletmesinin ardından Köylere Hizmet Götürme Birliğinde görev alacak il genel meclisi ve muhtar üyelerin seçimi yapıldı.




Vali Şentürk Muhtarlarla Buluştu; “kimsesizlerin kimsesi olabilmek”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin