VALİ BÜYÜKAKIN’DAN YÖNETİCİLERE EĞİTİM

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Vali Tahir Büyükakın, vatandaş odaklı ve yenilikçi yönetim anlayışını tüm kamu kurum  ve kuruluşlarında uygulayabilmek amacıyla ”Yeni yönetim modeli bağlamında kamu hizmetlerinde kalite ve etkinlik” konulu eğitim verdi.
Vali Büyükakın, İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda, kamu kurum ve kuruluşlarının en üst amirlerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda, yeni yönetim modelleri, değişim süreçleri, süreç yönetimi, süreç iyileştirme gibi konular hakkında sunum yaptı.
Değişen dünya düzeninde yerinde saymanın yada yavaş bir ilerleyiş içerisinde olmanın söz konusu olmadığını vurgulayan Vali Büyükakın, ”Sürekli ve hızla değişime ayak uydurmak zorundayız. Bu nedenle tüm süreçleri gözden geçirmeliyiz. Hangi kurum olursa olsun kendi sistemini analiz etmeli ve değişime biran önce başlanmalıdır. Tüm kurumlar vatandaş odaklı, hesap verebilen, şeffaf, hızlı, az maliyetle çok iş yapan, değişime ayak uyduran bir yapı haline gelmeli. Dolayısıyla kurumlarımızın, eksi yönlerini bulup bunu hızla değiştirmeli ve iyilestirmeliyiz.” dedi.
Doğru işi, doğru zamanda, vatandaş odaklı olarak yapmanın önemine de değinen Vali Büyükakın, sunumu sonrasında kurum ve kuruluş amirlerinin soru ve görüşlerini dinleyerek eğitimi sonlandırdı.
Toplantıya, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Bulut, Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ceylan, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, vali yardımcıları, kaymakamlar ve belediye başkanları ile il müdürleri katıldı.
VALİ BÜYÜKAKIN’DAN YÖNETİCİLERE EĞİTİM
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin