VALİ BÜYÜKAKIN MİNİKLERİ AĞIRLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Bilecik Mor Mavi Anaokulu Müdürü Aliye Ayaz, anaokulu öğretmenleri ve  öğrencileriyle birlikte Vali Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti.
Minik öğrencileri samimiyet ve mutlulukla karşılayan Vali Tahir Büyükakın, anaokulu eğitimine verdiği önemi dile getirerek ” bugün burada yaşları 5 ile 6 arasında değişen çocuklarımızı ağırlıyoruz. Bugün burada geleceğin öğretmenleri, doktorları, mühendisleri, iş adamları, mimarları, işçileri, siyasetçileri var. Makama girdikleri andan itibaren nasıl buranın enerjisini değiştirip arttırdılarsa, inanıyorum ki ülkemizin geleceğine de enerji verecekler,güç katacaklar. Sordukları sorular, kurdukları bağlantılar bunun en güzel kanıtı. Ben gelecek nesilden çok umutluyum. Bundan ötürü onların çağın gerekliliklerine göre eğitilmesi, donanımlı birer birey olarak yetiştirilmeleri için elimizden gelen tüm çalışmayı yapmaya hazırız, yapıyoruz” diyerek minik misafirleri ile yakından ilgilendi.
Vali Büyükakın’ın kendilerini kabulünden büyük onur duyduklarını ifade eden Mor Mavi Anaokulu Müdürü Aliye Ayaz “Sayın Valimiz öğrencilerimizle yakından ilgilendi. samimi bir şekilde onlara yaklaşti. kendisine çok teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz” dedi.
VALİ BÜYÜKAKIN MİNİKLERİ AĞIRLADI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin