UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE ÖNEMLİ KARARLAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu yılsonu toplantısı Bilecik Valisi Tahir Büyükakın başkanlığında İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.Toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve kurul üyeleri katıldı.

 

 

“TOPLUMUN HER KESİMİ MÜCADELE ETMELİ”

Uyuşturucu ile mücadelenin tüm kamu kurum ve kuruluşlar ile toplumun her kesiminin yapması gereken bir çalışmayı kapsaması gerektiğine dikkat çeken Vali Büyükakın, “Uyuşturucu kullanımı, kullanan kişiler başta olmak üzere toplumun her kesimine zarar veriyor. Bu toplumsal bir sorun. Bu nedenle toplumsal bir bütünlükle mücadele etmeyi gerektiriyor. Bu konuda titizlik ve kararlılıkla çalışılması son dere önemli” dedi. Uyuşturucu kullanımının önüne geçmek için önleyici faaliyetlerin uygulanmasının zorunlu olduğunu dile getiren Vali Büyükakın toplantıda alınan kararların etkili ve hayırlı olmasını diledi.

 

 

2018 YILI İÇİN KARARLAR ALINDI

İl Uyuşturucu ile Mücadele Kurulu yılsonu toplantısında uyuşturucu ile mücadele kapsamında önleyici faaliyetlerin çeşitlendirilmesi konusunda pek çok karar alındı. Alınan bu kararlar kapsamında risk altındaki çocuklara yönelik sosyal, kültürel ve sportif aktiviteler düzenlenecek, meslek edindirme kursları açılacak, bilgilendirici toplantılar yapılacak ve bu faaliyetlere sivil toplum kuruluşlarının katılması teşvik edilecek. Ayrıca 2018 yılı sonuna kadar metruk bina, terkedilmiş araç, aydınlatma eksiği olan park, bahçe ve kamusal alan kalmaması için planlamalar yapılacak.

 

 

Toplantı, kurumlar tarafından uyuşturucuyla mücadele ve alınacak tedbirler ile gerçekleştirilen faaliyetler hakkında sunum yapılması ile son buldu.

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE ÖNEMLİ KARARLAR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin