UFUK KARAMAN:”BİZ MİLLİ İRADEYE İNANIYORUZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Söğüt Bağımsız Belediye Başkan adayı Ufuk Karaman seçim sonrası değerlendirmede bulundu. Kendisine seçim kampanyası süresinde destek ve katkı veren herkese teşekkür eden Karaman, istemiyerek de kalbini kırdığı varsa hakkını helal etmesini isteyen Ufuk Karaman, kendisinin de hakkı varsa helal ettiğini belirtti.

"MİLLİ İRADEYE İNANIYORUZ"

"Biz Milli İradeye inanmış insanlarız" diyerek,Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Ferhat Durgut'u tebrik eden Karaman, yeni dönemin de hayırlı olması temennilerinde bulundu. Söğüt Bağımsız aday Ufuk Karaman yaptığı değerlendirmede şu sözlere yer verdi:

"Kıymetli Söğütlüler Sevgili Hemşehrilerim, Sizlere hizmet yolunda çıkmış olduğumuz yerel yönetimler belediye başkanlığı seçimlerini ikinci sırada bitirerek tamamladık. Bu süreç boyunca bize kapılarını açıp evlerine misafir eden , bizi kırmayıp davetlerimize icabet eden ve Ramazan ayı içerisinde olmamıza rağmen gece gündüz demeden bizi destekleyen Ablalarımızdan , Bacılarımızdan Abilerimizden, Genç Kardeşlerimizden ve sokaklardaki güzel çocuklarımızdan Allah razı olsun.

"TÜM BAŞKAN ADAYLARINA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Seçimlerin başından bugüne ülkemize örnek olacak şekilde milletimizin özlediği demokrasiyi yaşatan ve centilmence süreci götüren tüm başkan adaylarına da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Herzaman mücadelemiz milleti yönetecek kişilerin sandıkla belirlenmesi için olmuştur.

"FERHAT DURGUT BAŞKANIMIZI TEBRİK EDERİM"

Biz sandığa, milli iradeye nasibe inanmış insanlarız. Seçim kampanyası boyunca bilmeyerek gönlünü kırdığımız bir vatandaşımız varsa hakkını helal eylesin bizden yana helal olsun. Bu vesile ile seçimi kazanan Ferhat Durgut başkanımızı tebrik eder vaatlerinin gerçekleşmesi için bu hizmet yolunda başarılar dilerim… Yeni dönemin Milletimize,Söğüdümüze, İlimize ve Ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Allahtan Niyaz Ediyorum. Allaha Emanet Olun."

     

UFUK KARAMAN:”BİZ MİLLİ İRADEYE İNANIYORUZ”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin