UFUK KAHRAMAN ADAY ADAYI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Söğüt önceki dönem İlçe Başkanı Ufuk Kahraman Milletvekili Aday adayı oldu.

Parti binasında aday adaylık başvurusunu gerçekleştiren Kahraman  yaptığı konuşmasında 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye’nin Yüzyılının başlangıcı olacağını söyledi.

Söğüt’te ticaret ile uğraşan, ilçenin sevilen, sayılan isimlerinden olan Ufuk Kahraman yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“AK Parti’nin kurulduğundan bugüne kadar bu kutlu davada öncelikle Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve siz değerli dava arkadaşlarımla yol yürümekten büyük onur ve şeref duyduğumu dile getirmek istiyorum. Türkiye Yüzyılı kampanyalı 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçiminde şahsımında karınca misali bir katkı verebilmek ve ilimize farklı yüzler, yeni nefesler getirebilmek adına aday adaylığı sürecimi başlatmış bulunmaktayım. İlimizde 14 Mayıs seçimlerinde samimiyet ve gayretle, tek ses tek nefes ile bu aziz milletimize ve Bilecik’imize hizmet etmekten onur ve şeref duyacağım. Bütün bu saydığım gerekçeler çerçevesinde partimizin bir neferi olarak Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK davamızın önündeki zorlu dönemeç olan 2023 yılı Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde bu yürüyüşü canla başla desteklemek adına aday adaylığımı açıklamış bulunmaktayım.”

UFUK KAHRAMAN ADAY ADAYI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin