TÜZÜN; TÜRKİYE’NİN DEĞERLERİNİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAĞIZ.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, 27 yıl önce bir suikast sonucu hayatını kaybeden Uğur Mumcu ile 19 yıl önce saldırı sonucu şehit olan Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan için anma mesajı yayımladı.
Mesajında; Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilke ve değerlerine sahip çıkanların asla unutulmayacağını vurgulayan Milletvekili Tüzün, şunları kaydetti:
” ATATÜRK VE CUMHURİYET AŞIĞI”
“24 Ocak 1993’te Ankara’da Karlı Sokak’taki evinin önünde, arabasına konan plastik bombanın patlaması sonucu suikaste uğrayarak yaşamını yitiren Uğur Mumcu’yu rahmet ve minnet duygularıyla anıyorum. Atatürk ve Cumhuriyet aşığı olan Mumcu, arkasında bıraktığı değerler ile hala unutulmadı ve sahip olduğu zenginlikleriyle yaşıyor. Üzerinden çeyrek asrı geçmesine rağmen suikastın aydınlatılamaması bizler için büyük bir üzüntü oluşturmaktadır.
“ÜLKEMİZİN BİR DEĞERİ VE SEVİLEN BİR KİŞİLİK”
Yine  24 Ocak 2001 tarihinde suikast sonucu hayatını yitiren Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan da ülkemizin bir değeri ve sevilen bir kişilik olarak suikast sonucu yaşamını yitirmiştir. Hiçbir şekilde faili meçhullerin ve suikastların olmadığı bir dünya ve Türkiye dileğiyle, Gazeteci Yazar Uğur Mumcu ve Şehit Gaffar Okkan’ı rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.
TÜZÜN; TÜRKİYE’NİN DEĞERLERİNİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ VE UNUTTURMAYACAĞIZ.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin