TÜZÜN; “İKİ YILDA TOPLAM 5 DEFA BELEDİYE’YE GİTMEDİM”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün 2 yılda toplam beş defa Belediye’ye gitmediğini belirtti.

Katıldığı Bilecik Arena programında; “Yerel seçimlerin üzerinden 2 yıl geçti. Siz de geçmiş dönemde Belediye Başkanlığı yaptınız. Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve Bozüyük Belediye Başkanı Talat Bakkalcıoğlu’nun çalışmalarını nasıl buluyorsunuz” sorusunu değerlendiren Tüzün her iki Belediye Başkanlarının 2 yıllık çalışmalarını beğendiğini belirterek;” Semih başkan da Talat Başkan da İnşaat Mühendisi arkadaşlarımız. Proje ekipleriyle birlikte İlimize ve Bozüyük İlçemize güzel hizmetler verdiklerine ve vereceklerine inanıyorum” diyerek seçimlerin üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen her iki Belediye’ye toplam beş defa gitmediğini kaydetti.

“BAŞKANLARIMIZLA SIK SIK GÖRÜŞÜYORUZ”

Kamuoyunda Belediye Başkanı Semih Şahin ile aralarının iyi olmadığı yönünde bir izlenim olduğu, bunun doğru olup olmadığı sorusu üzerine Tüzün; “Kesinlikle öyle bir şey söz konusu değil.Belediye’ye gitmiyorum ama Başkanlarımızla sık sık telefonla, Ankara’da, Ofisimde görüşüp fikir alışverişinde bulunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

TÜZÜN; “İKİ YILDA TOPLAM 5 DEFA BELEDİYE’YE GİTMEDİM”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin