TÜRKİYE KAZANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı önünde toplanan çok sayıda vatandaş, halk oylamasında resmi olmayan sonuçlarına göre sandıktan “Evet” çıkmasının sevincini yaşadı. Sandıkların açılmasının ardından, parti önünde toplanmaya başlayan vatandaşlar kutlama yaptı.

İl başkanlığı önünde toplanan kalabalık buradan sloganlar ve müzik eşliğinde zafer turu attı. Yağan yağmura aldırmayan partililer Cumhuriyet Meydanı’nda coşkularını havai fişeklerle ve “Başkan Erdoğan” sloganlarıyla arttırdı. Milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Başkanı Fikret Karabıyık, Kadın Kolları Başkanı Ümran Karayiğit, Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, teşkilat yöneticileri ile partililer katıldığı kutlamada zafer konuşmaları yapıldı.

Karabıyık:”Önemli olan Ülkemizde, Türkiye’mizde bunun yüzde 50’yi geçmesiydi.”

Burada yaptığı konuşmada parti yöneticileri ve teşkilat üyelerine teşekkür eden İl Başkanı Fikret Karabıyık, “Bilecik olarak yüzde 49 küsur bir sonuç aldık. Ama önemli olan Ülkemizde, Türkiye’mizde bunun yüzde 50’yi geçmesiydi. Biz de amacımıza ulaşmış olduk. Bilecik olarak, teşkilatımız olarak, Milliyetçi Hareket Partisi olarak da olabildiğince destek sağladık. Bu desteklerden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Allah sizden razı olsun.” dedi.

Eldemir:“Türkiye Cumhuriyeti’ni çocuklarımıza daha iyi bir şekilde emanet edeceğiz.”

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ise bu milletin gerçek unsurlarından bu işin kaybedeni olmadığını vurgu yaptı ve “Büyüklerimizden emanet aldığımız Türkiye Cumhuriyeti’ni çocuklarımıza daha iyi bir şekilde emanet edeceğiz.”dedi. Milletvekili Eldemir, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Bugün bu meydanda yağan yağmur altında büyük bir coşkuyla Yeni Türkiye’nin habercisi olan referandumun zaferini hep birlikte kutluyoruz. Türkiye bugünden daha iyi, daha güçlü, daha münevver bir Türkiye olacak. İnşallah bu dönüşüm, bu değişim ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine daha hızlı ulaştıracak. 2023’leri, 2053’leri, 2071’leri daha iyi göreceğiz.

Büyüklerimizden emanet aldığımız Türkiye Cumhuriyeti’ni çocuklarımıza daha iyi bir şekilde emanet edeceğiz. Değerli hemşehrilerim bugün bir zafer var milletimizin zaferidir.  Bu milletin gerçek unsurlarından bu işin kaybedeni yok. Bu millet bu akşam kazanmıştır. Dünyanın dört bir tarafında Türkiye’nin gelişmesini istemeyen Türkiye’ye köstek olmak isteyen dahili ve harici düşmanlar sadece kaybetmiştir.İşte adı FETÖ olsun, adı PKK olsun bütün bu milletin kanını emen, bu milletin emeğini kemirenler bu akşam kaybetmiştir.Bundan sonra bu zaferle geleceğe daha emin adımlarla yürüyeceğiz. Ben bütün hemşehrilerime, bütün teşkilatıma bu referandum sürecinde vakurlu duruşları için, gösterdikleri gayret için, sandıklarda milli ve bu ülkenin Cumhurbaşkanlığı Sistemi’ne vermiş oldukları destek için yürekten teşekkür ediyorum.”

Yağcı: “Demiştik ki; ‘Millet olarak, ülke olarak seni bu milletin başkanı yapacağız.’ Yaptık.”

“İnşallah gelecek lider ülke Türkiye’ni temellerini bu akşam hep birlikte atıyoruz.”diyen Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise konuşmasında şunları söyledi: “Sayın il başkanım, milletvekilim, partimizin her kademesindeki çok değerli kardeşlerim, birlikte yaşamaktan, hizmet etmekten, aynı havayı teneffus etmekten gurur duyduğum çok değerli hemşehrilerim, çok değerli kardeşlerim gecemiz kutlu olsun, zaferimiz hayırlı olsun.

Bu akşam millet olarak sevinmek hakkımız. Bu yola çıkarken liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a bir söz vermiştik. Demiştik ki; “Millet olarak, ülke olarak seni bu milletin başkanı yapacağız.” Yaptık. Burada evet veren de Hayır veren de herkes kazandı. Kaybeden birileri var onlar; FETÖ, PKK, dış güçler. Kazanan Türk Milleti oldu. İnşallah birliğimizle, beraberliğimizle, kardeşliğimizle 2023, 20530, 2071 hedeflerini gerçekleştirerek gönül coğrafyamızdaki tüm kardeşlerimizle birlikte kazanmaya devam edeceğiz.  Bu akşam mazlumlar kazandı, mağdurlar kazandı, hakka inananlar kazandı. Tüm sıkıntılara rağmen milletimizin önü açıldı. Geleceğimiz kazandı. İnşallah gelecek lider ülke Türkiye’ni temellerini bu akşam hep birlikte atıyoruz. Geleceğimiz aydınlandı çünkü 17 Nisan’ı birileri karanlığın olacağı bir gün olarak görmek istiyordu.

Nasıl 15 Temmuz’u 16 Temmuz’a bağlayan sabahta öyle karanlık planları varsa gerçekten 17 Nisan sabahında da birilerinin öyle düşleri hayalleri vardı. Ama bu millet her zaman hakkın hakikatin yanında oldu. Sağduyusuyla kendini ve yöneticilerinin önünü açtı. İnşallah devletimiz, milletimiz ilelebet payidar olacak aydınlık yarınlar hep birlikte bizim olacak. Bizlere verdiğiniz tüm destek, katkı, bağlılık, bu yolda gösterdiğiniz fedakârlıklardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

TÜRKİYE KAZANDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin