TÜRK BAYRAĞINI ALEVLERDEN KURTARAN GENÇ, ÖDÜLLENDİRİLDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te, çıkan yangında Türk bayrağını alevlerin arasından kurtaran Abdülhey Emirhan’a, Vali Tahir Büyükakın ve siyasi parti il temsilcilerinin katıldığı etkinlikte ödüllendirildi.

Karasu Yaşam Adası’nda gerçekleşen etkinlikte, Vali Büyükakın’ın yanı sıra, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabyık, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, MHP İl Başkanı Mehmet Karuk, BBP İl Başkanı Murat Önal ve Demokrat Parti İl Başkanı Sezai Balta da hazır bulundu.

 

 

Etkinlikte konuşan Vali Tahir Büyükakın, farklı görüşe sahip siyasi parti temsilcilerinin bir araya gelmesinin çok anlamlı olduğunu söyledi.

 

 

Vali Büyükakın, “Kocaeli’de yapılan benzer bir uygulama vardı. Kendileri onun devamı için biraraya geldiler, görüş birliğine vardılar. Onlar biraraya gelmeseydi benim biraraya getirme şansım yoktu. Bu şüphesiz onların olgunluğunun çok açık bir göstergesidir. Ben inanıyorum ki, bu örnek Türkiye’ye de model teşkil edecek, yaygınlaşacak. Her birinin temsil ettiği siyasi görüş belli. Siyasi farklılıklar ortada ama siyaset konuşmayacaklar. Eleştiri söz konusu olduğunda da eleştiri yapacaklar. Bilecik’in problemleri konuşulacak, geleceğe dair çalışmalar yapmak ve tespit ve öneriler de bulunmak için biraraya gelindi. Bu son derece güzel bir girişim. Şüphesiz biz de valilik olarak ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarla birlikte bu insiyatifi tüm gücümüzle destekleyeceğiz. Onların desteği bize ayrı bir motivasyon sağlayacak.

 

TÜRK BAYRAĞINI ALEVLERDEN KURTARAN GENÇ, ÖDÜLLENDİRİLDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin