Tüm Alkışlar Başkan Şahin’e Yusuf’un İsteğini Yerine Getirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Semih Şahin, kendisine sosyal medya aracılığı ile evde okuması için kitap talebinde bulunan Yusuf Yiğit’in istediği 10 adet kitabı hediye etti.

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid – 19 salgını dolayısıyla evlerinde kalan Bilecikli öğrenci Yusuf Yiğit, Belediye Başkanı Semih Şahin’,e sosyal medyadan yazdığı ‘’Belediye Başkanımız Semih Şahin, sizi mesafeli olarak öpüyorum ve okumak için kitap istiyorum’’ diyerek, evde okuması için kitap talebinde bulundu.

Belediye Başkanı Semih Şahin de Yiğit’in isteğini yanıtsız bırakmadı ve hazırlanan kitapları imzalayarak, teslim etmek üzere evine gönderdi.

Yusuf Yiğit’in talebine kendisi de videoyla cevap veren Başkan Şahin, ‘’Sevgili Yusuf Yiğit, senin evde okuman için bizden kitap istemen beni çok mutlu etti. Hayatında her zaman Atatürk’ün ilke ve devrimlerine yol ışığı yapan ve okuyan bir birey olman dileğiyle mesafeli olarak gözlerinden öpüyorum’’ dedi.

Yusuf Yiğit de kendisine kitapları getiren Belediye çalışanlarına, ‘’Bu kitapları bana hediye ettiği için Semih amcaya çok teşekkür ediyorum’’ diyerek cevap verdi.

Tüm Alkışlar Başkan Şahin’e Yusuf’un İsteğini Yerine Getirdi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin