Tozman Ajans Medya hizmete açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tozman Ajans Medya, düzenlenen tören ile İsmetpaşa Mahallesi Rasim Bey Caddesi’nde hizmete açıldı.

İsmail Tozman tarafından açılan farklı hizmet anlayışıyla özgün yaratıcılıklarını kullanarak reklam, promosyon ürünleri ve matbaa hizmetleri verecek “Tozman Ajans Medya” isimli iş yeri Bileciklilerin hizmetine kapılarını araladı.

 

Gerçekleştirilen açılışa AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, Giyim Mensucat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haşim Balcı, Siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı, açılış öncesi gerçekleştirdiği konuşmada, Bilecik’e yapılan yatırımların, şehrin her geçen gün büyüyüp geliştiğinin göstergesi olduğunu söyledi.

Şehrin rekabet ortamını genişleten ve farklı alanlarda şehrin ihtiyaçlarını karşılayan yeni iş yerlerine bir yenisinin daha eklendiğini dile getiren Başkan Yağcı, “İlimizde Tozman ismi ile yıllardır hizmet veren Tozman ailesi, ailenin genç üyesi İsmail Tozman’ın tanıtım ve organizasyon hizmeti alanında açmış olduğu Tozman Ajans firmasının açılışını gerçekleştirdik. Genç ve dinamik yapısı ile ilimizi tanıtım ve reklam alanlarında sesi olması temennisiyle yen iş yerinin kendisine, ailesine ve ilimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmanın ardından okunan dualar ile kurdele kesilerek iş yerinin açılışı gerçekleşti. Açılışın ardından İsmail Tozman tarafından davetlilere iş yeri ve hizmet alanları ile ilgili bilgi verildi.

 

Yeni iş yerinin hayırlı-uğurlu olmasını dileriz. (11HABER)

 

 

Tozman Ajans Medya hizmete açıldı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin