TOKİ Halkı Bu Dörtlüden Çözüm Bekliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TOKİ’DE OTURAN VATANDAŞLAR DERTLİ!

Bilecik Osmangazi Mahallesi (TOKİ)’de yaşayan vatandaşlar dolmuş seferlerinden dertli…

Pandemi nedeniyle uzun zamandır Aşağıköy (H8) ile Yeni Otogar, Yüksek Hızlı Tren ve TOKİ (H1) hattı dolmuşları birleştilerek hizmet vermeye başladı.

DOLMUŞLAR KOLTUK SAYISI KADAR YOLCU ALIYOR

Ancak  Emniyet birimlerinin Akasya altı mevkiinde ve şehrin değişik yerlerinde ayakta yolcu uygulamasını arttırmasının ardından  haklı olarak koltuk sayısı kadar yolcu alan dolmuş şoförleri  ile vatandaşlar arasında da zaman zaman sert tartışmaların yaşandığı kaydedildilerken bu durumdan dolmuşçuların da rahatsız oldukları belirtildi.

TOKİ’YE KADAR DOLMUŞ DOLUYOR

Örneğin Aşağıköy’den hareket eden bir dolmuş Yeni otogara uğrayıp oradan da yolcu aldığında, sonrasında YHT’ye uğrayıp yine bavullu yolcu aldığında TOKİ’deki duraklardan yolcu almadığı belirtildi.

 VATANDAŞLAR ANA YOLA ÇIKIYOR

Kimi zaman bazı saatlerde böyle peşpeşe birkaç dolmuşa binemediklerini belirten vatandaşlar çareyi anayola çıkarak H2(Başköy-Küplü-Soğuksu- İstasyon) dolmuşuna binmek zorunda kaldıklarını ifade ederek  şikayetlerini Belediye’nin ilgili birimlerine aktardıklarını ancak bir çözüm bulunmadığını belirterek havaların soğumaya başlamasıyla sıkıntının daha da artacağını ilettiler.

ARADA BİR DOLMUŞA BİNSİNLER!…

Belediye Başkanı Semih Şahin, CHP Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Korkmaz ve Selami Tine gibi CHP’nin bir çok tanınmış isimlerinin  TOKİ’de oturduklarını söyleyen vatandaşlar adı geçen yöneticilerin de zaman zaman  kendi araçlarıyla değil dolmuş kullanmalarını ve vatandaşın çektiği çileye şahit olmalarını belirttiler.

CHP’YE EN FAZLA OY TOKİ’DEN…

Vatandaşlar  geçtiğimiz yerel seçimlerde CHP’ye en fazla oyun TOKİ’den çıktığını hatırlatarak Belediye Başkanı Semih Şahin, CHP Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu’nun ve Meclis üyeleri Ahmet Korkmaz , Selami Tine’nin bu konuya  kısa sürede bir çözüm bulmalarını beklediklerini ifade ettiler.

 NÜFUS OLARAK  BİR ÇOK İLÇEDEN BÜYÜK

Bilecik’in bir çok İlçesinden nüfus olarak fazla olan TOKİ’de  vatandaşların yaşadığı dolmuş sorununun kısa sürede çözülmesi bekleniyor.

 

TOKİ Halkı Bu Dörtlüden Çözüm Bekliyor
Subscribe
Bildir
guest

2 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Bilecikli

Yıl 2020 yaşadığımız rezilliğe bakın, Sayın Semih Şahin bize çözümle gelin lütfen

che

türkiyenin akp den beri tek belediye otobüsü çalışmıyan ili bilecık başkan el at bu işe

Bizi Takip Edin