TİCARET LİSELİLER 38 YIL SONRA HASRET GİDERDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Ticaret Lisesi Mezunları ve Öğretmenleri 38 yıl aradan sonra buluşarak hasret giderdiler. 1976 Yılında açılan ve ilk mezunlarını 1979 yılında veren okulun öğretmen ve öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu biraraya geldiler. Gölpark ÇınarBahçe tesislerinde kahvaltıyla başlayan etkinlik en son mezun olunan şimdiki Cumhuriyet İlkokulunda devam etti.Okudukları okulda sınıflarını gezerek nostalji yapan katılanların duygu dolu anlar yaşadıkları dikkatlerden kaçmadı.

 

 

Bol bol hatıra fotoğrafları çekindikleri gözlenen kalabalık grup daha sonra Kardelen düğün salonunda etkinliğe devam etti.Dolu dolu geçen programda uzun yıllar sonra biraraya gelen öğretmen ve öğrencilerin eski günleri yadederek gönüllerince eğlendikleri kaydedildi.

Okul mezunlarından TBMM Başkan vekili Yaşar Tüzün’ün gönderdiği mesajda özetle öğretmenliğin ne kadar kutsal bir görev olduğuna vurgu yaptığı kaydedilirken, arkadaşlığın da son derece önemli olduğuna dikkat çektiği belirtildi.Ticaret Lisesinde uzun yıllar görev yapan, emekli öğretmen Ali Kutlu telefonla katılımcılara hitap ederken duygulanarak konuşması salonda büyük alkış aldı.

 

 

Yine okul mezunlarından Bilecik Belediye Başkan yardımcısı Nihat Can da telefonla katıldığı konuşmasında orada olmayı çok istediğini ancak sağlık sebeplerinden dolayı katılamadığını ifade ederek herkesi çok özlediğini belirtti.

 

 

Mevcut Ticaret Lisesi Müdürü Adem Avcu da yaptığı konuşmasında etkinliği düzenleyen arkadaşlara teşekkür ederek bir daha ki seneye okulun 40. mezunlarını vereceğini söyleyerek etkinliğin bu çerçevede daha anlamlı olacağını sözlerine ekledi.

TİCARET LİSELİLER 38 YIL SONRA HASRET GİDERDİ
Subscribe
Bildir
guest

4 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Ali Kutlu

Çok özel çok kıymetli bir anıları yenilenmesi olduğundan eminim. Emeği geçenleri gönülden bir kez daha kutlar sonsuz selam ve saygılarımı hepinize ayrı ayrı sunmayı görev bildirim ileride yapılacak günlerde bir arada olmak dileğiyle

Mehmet Güven

Hersey çok güzel oldu emeği geçen herkese teşekkürler.

Mehmet Güven

Hersey çok güzel oldu emeği geçen herkese teşekkürler

A.Hürriyet DİKER

Yıllardır özlediğim, bir toplantı idi. Buna vesile olan, arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Harika bir buluşmaydı, gelecek yıllarda katılımın daha çok olacağını düşünüyorum. Geleneksel hale gelebilmesi için BTL’nin eski öğretmenleri ve ilk mezunların katılımı buluşmamızın daha renkli ve anlamlı bir organizasyon olacağı kanısındayım. İyiki BTL’liyim.

Bizi Takip Edin