TEŞEKKÜRLER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ramazan Ayı’nın yarısını bitirdik hayırlısıyla…

Tabi Ramazan Ayında insanların manevi duyguları biraz daha kabarıyor. Hele de bu sene ramazana Corona eklendi, insanlar  epey bir zamandır evlerindeler..

Hal böyle olunca dediğim gibi, yardım , hayır, hasenatların en yoğun yaşandığı bir zamandayız.

Hayırsever vatandaşlarımızın yanısıra; siyasi partilerin temsilcileri, STK temsilcileri kendi imkanlarıyla hayırlarını yapıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar.

Kimileri bu yaptıkları hayırları fotoğraflayarak sosyal medya hesaplarından çarşaf çarşaf paylaşırlarken, kimileri ise sessiz sedasız  karınca misali işlerini yapıyorlar.

Ki doğrusu da bu değil midir zaten?

Ne diyor bizim dinimizde? “Sağ elin verdiğini Sol el bilmeyecek”

Eyvallah, işte tam da burada benim bikaç kelime diyeceklerim var..

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik örgütü ramazanın başından buyana kendi  maddi imkanlarıyla hazırladıkları erzak paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar. Bazılarına alışveriş çeki verilerek, bazılarının da akşamları evlerine paket götürülmek suretiyle yapılan bu yardımlar oldukça sevindirici..

Birincisi yapılan bu yardımların hiç bir sosyal medya hesaplarında paylaşılmadan yapılması son derece önemli bence..

İkincisi ise yapılan yardımların akşamları yapılması da son derece önemli.Çünkü  böylelikle yardım yapılan vatandaş komşuları tarafından akşam karanlığında görülmemiş, belli olmamış oluyor bu durumda.. Yani rencide edilmeden yapılıyor yardımlar..

Üyesi olduğum Cumhuriyet Halk Partisi her zaman  zorda kalan vatandaşının yanında olduğu gibi bu ramazanda da ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.  Yapılan yarımları Fotoğraflarla sosyal medyadan paylaşmadılar da, ama birileri de bilsin istedim ben de… En azından arşivlerde yerini alsın istedim..İleride lazım olabilir belki…

Tüm Müslüman Aleminin Ramazanı mübarek olsun, Hayırlı Bayramlarda görüşmek üzere..

“HOŞÇAKALIN, EVDEKALIN, SAĞLIKLI KALIN”

Teşekkürler CHP, Teşekkürler CHP Ailesi…

TEŞEKKÜRLER
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin