TEMA Vakfı Bilecik İl Temsilcilisi Belli Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TEMA Vakfı Bilecik İl Temsilcisi Belli Oldu.

Erdem Nazilli’nin İl dışında göreve başlamasıyla boşalan temsilciliğe Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Mesut Kaplan getirildi.

Konuyla ilgili Temsilci Mesut Kaplan’a yapılan tebligatta şu ifadelere yer verildi;

TEMA Vakfı Bilecik İl Temsilciliği başvurunuzun değerlendirilmesi sonucunda,26.01.2021tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile resmi görevlendirme süreciniz başlatılmış ve Vakıflar Bölge Müdürlüğüne bilgi verilmiştir.

Görevlendirmeniz ile başlayan 6 (altı) aylık uyum süreciniz boyunca TEMA Vakfı Saha ve Gönüllülük Bölümü ile koordinasyon halinde aşağıdaki çalışmaları gerçekleştirmeniz beklenmektedir:

İl yapılanmasını oluşturarak ekip kurmak, İlde TEMA Vakfına gönüllü kazandırmak, İlde Minik TEMA, Yavru TEMA, Ortaokul TEMA, Lise TEMA çalışmalarını yürütmek,İlde Genç TEMA çalışmalarını yürütmek, Vakıf Merkeziyle ve ilçelerle koordinasyon halinde çalışmak ve raporlarla Saha ve Gönüllülük Bölümünü bilgilendirmek, TEMA Vakfı Merkezince düzenlenen tüm toplantı ve eğitimlere katılım göstermek, Diğer kurumlarla işbirliklerinde Vakıf Merkezi’ni bilgilendirmek, Fidan dikim zamanında en az bir fidan dikim kampanyası düzenlemek, Bölgede oluşan çevre sorunlarına ilişkin olarak Vakıf Merkezi’ni bilgilendirmek, Kurumlarda eğitim talebi oluşturmak ve talep eden kurumlara TEMA Vakfı eğitimlerini vermek (okullar, kamu ve özel kurumlar) Yerel basında, Radyo ve TV.’de, TEMA Vakfı Merkezince oluşturulan basın bültenlerini ve ilinizde gerçekleştirilen çalışmaları yayınlatmak.Çalışmalarınızı sizinle e-portalımız üzerindenpaylaşılan Temsilciler Yönergesi veSaha Faaliyet Programı çerçevesinde yürütmenizi ve gönüllülük temel değerini ön planda tutarak sürdürmenizi rica ediyoruz.Aramıza yeni katılan İl Temsilcisi ve İlçe/Mahalle Sorumlularımız için Nisanayı içerisindeİstanbul’da gerçekleştirilecek olan ve detay bilgilerini ilerleyen süreçte paylaşacağımız Uyum Eğitimi’ne katılımınız gerekmektedir.
6 (altı) aylık uyum sürecinizin tamamlanmasını takiben, İl Temsilcisi olarak görevinizin devamı hususunda sizinle karşılıklı bir değerlendirme yapılacaktır. Başta topraklarımız olmak üzere doğal varlıklarımızın korunması mücadelesinde gönüllü olarak İl Temsilciliği görevini üstlendiğiniz için teşekkür ediyor, BilecikİlTemsilcimiz olarak TEMA Vakfı’nı her ortamda en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyoruz. Bu vesileyle, TEMA Ailesine tekrar hoş geldiniz der, çalışmalarınızda başarılar dileriz. Saygılarımızla.

TEMA Vakfı Bilecik İl Temsilcilisi Belli Oldu
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin