Telsizden Anons Geçti “görevleri başında şehit düşen emniyet personelimizi rahmetle anıyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Bilal Şentürk, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Suat Günbey’i makamında kabul etti.

Cumhuriyet Meydanı’nda, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve POMEM Müdürü Suat Günbey, Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Saygı duruşunda bulunarak, İstiklal Marşını okudu.

Vali Şentürk, kutlamalar kapsamında İl Emniyet Müdürü Namal ve POMEM Müdürü Günbey ile beraberindekileri kabulünde, emniyetin birinci görevinin halkın can ve mal güvenliğini sağlamak olduğuna dikkat çekerek, görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Şentürk, ”Türk Polis Teşkilatımız milletimizin huzur ve güvenliği için fedakarca görev yapmaktadır. Polisimiz milletimizin huzur ve güven kaynağı olmaya devam etmektedir. Gelişen teknolojiye ayak uydurarak suç ve suçluyla mücadelede önemli başarılar elde etmektedir. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin geleceği için görevlerini yerine getirmeye devam edeceklerine olan inancımız tamdır. Bu duygularla, görevleri başında şehit düşen emniyet personelimizi rahmetle anıyor, gazi ve emeklileri ile halen görevlerini yapmakta olanlara aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.” diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Namal da vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için 24 saat görev yapmaya devam edeceklerini belirterek, her türlü çalışmalarında verdikleri destekten dolayı Valimiz Şentürk’e teşekkür etti.

Ayrıca Vali Şentürk, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümünü, polis telsizinden anonsla kutladı.

Telsizden Anons Geçti “görevleri başında şehit düşen emniyet personelimizi rahmetle anıyoruz”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin