TEK YÜREK OLUP YÜRÜDÜLER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde Türk Silahlı Kuvvetlerince, Suriye’nin Afrin bölgesindeki “Zeytin Dalı Harekatı’ nda şehit olan askerler için gıyabi cenaze namazı kılındı, harekâta katılan Mehmetçiğe destek amaçlı yürüyüş düzenlendi.

 

Pazaryeri’nde yaklaşık 2000 kişi ellerinde Türk bayraklarıyla ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’, ‘En büyük asker bizim asker’ sloganları ve tekbirler ile yürüyüp, Afrin operasyonuna destek verdi.

 

Pazaryeri Kaymakamlığı, Belediye, Siyasi Partiler ve Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ‘Zeytin Dalı Operasyonu’na destek yürüyüşü düzenlendi. Cuma Namazının ardından Hükümet Konağı önünde toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüşe geçti.

 

Cadde boyunca ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’, ‘En büyük asker bizim asker’ “her Türk Asker Doğar” Ya Allah Bismillah Allahuekber” sloganları ve tekbirler getirerek ilerleyen vatandaşlar İlçe Şehitliği’ne kadar yürüdü. Burada şehitler için gıyabi cenaze namazı kılınarak Kur-an’ı Kerim okundu ve operasyondaki Mehmetçikler için dua eden kalabalık tekrar sloganlar atarak dağıldı.

TEK YÜREK OLUP YÜRÜDÜLER
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin