TEDAVİ EDİLEN KÖPEK DOĞAL ORTAMINA BIRAKILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine getirilen ve memelerindeki tümörü alınarak, tedavi edilen köpek, alındığı doğal ortama bırakılmak üzere teslim edildi.

Can dostlarımız için 7/24 saat esasına göre hizmet veren Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine getirilen ve memesinde tümör olan sokak köpeği, başarılı bir operasyon ile sağlığına kavuşturuldu.

Tedavisi tamamlandıktan sonra 20 gün misafir edilen yaralı köpek, Hızlı Tren şantiyesindeki çalışanlara teslim edildi.

Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı tedavi hakkında yaptığı açıklamada, Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin hafta içi olduğu gibi hafta sonu da can dostlarımızı yalnız bırakmadığını belirterek, ‘’Hızlı Tren şantiyesinde çalışanlar tarafından yaklaşık 20 gün önce getirilen köpeğin memesinde büyük bir tümör vardı. Merkezimizde gereken tedavilerini yapmış ve can dostumuzu iki hafta misafir ettik. Şimdi ise köpeği bize getiren Hızlı Tren çalışanına teslim ediyoruz. Vatandaşlarımızdan bu gibi konularda duyarlı olarak, yaralı gördükleri gerek sokak hayvanları gerek vahşi hayvanları bizlere bildirmelerini rica ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Şantiye çalışanı da Veteriner Hekim Nedret Avcı’ya katkıları dolayısıyla teşekkür ederek, getirdiği köpeği teslim aldı.

 


İLGİLİ HABER İÇİN RESME TIKLAYINIZ..

TEDAVİ EDİLEN KÖPEK DOĞAL ORTAMINA BIRAKILDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin