Bilecik’te uzun yıllardır Kafeterya sektöründe hizmet veren, genç girişimcilerden Engin Üstün’ün işletmeciliğini yaptığı Tarz-ı Hayal Pizza törenle hizmete girdi.
Açılışa Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, YRP İl Başkanı Cafer Arslanboğa, ASKF Başkanı Nusret Tosun ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış öncesi bir konuşma yapan Başkan Subaşı;
SUBAŞI:”İLİMİZİN BÖYLE YERLERE İHTİYACI VAR”
“İşletme butik bir pizza hizmeti verecek, İlimizin böyle yerlere ihtiyacı var. Daha da çoğalmasını istiyoruz. Çünkü ilimizde öğrenci nüfusumuz da çok fazla. Gençlerimizin, artık yeni nesil gençlerin oluşan tercihleri tam olarak böyle. Nezih, güzel misafirleri ağırlayacağınız bereketli bir yer olmasını temenni ediyorum. İnşallah bu konseptteki yerlerimiz artsın.” sözlerini kullandı.
İstiklal Mah.Saraç Sk.No:6/B Adresinde açılan işyerinin hayırlı uğurlu olmasını dileriz.