Tahir Büyükakın Bilecik’ten Ayrıldı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak açıklanan Doç. Dr. Tahir Büyükakın Bilecik’ten ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında İstanbul Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ve 40 ilin belediye başkan adaylarının tanıtıldığı Ak Parti aday tanıtım toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak açıklanan ve Bilecik Valilik görevinden istifa eden Doç. Dr. Tahir Büyükakın Bilecik’te Valilik Konutundan protokol üyelerinin katılımıyla uğurlandı.

 

Büyükakın’ı uğurlamaya Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can, Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Söğüt Belediye Başkan Adayı Osman Yılmaz ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan’ın babası Reşit Akdoğan geldi.

Belediye Başkanı Nihat Can, ”Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak açıklanan ve Bilecik Valilik görevinden istifa eden Doç. Dr. Tahir Büyükakın Bey’i uğurlamak üzere bir araya geldik. İlimiz Valilik görevini yürüttükleri süre boyunca bir Bilecikli gibi çalışan, şehrimize hizmet eden Tahir Bey’e teşekkür ediyorum. AK davamıza hizmet yolunda çıkmış oldukları kutlu yolda muvaffakiyetler diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun.”dedi.

 

Büyükakın, kendi özel otomobili ile Kocaeli’ye gitmek üzere valilik konutundan ayrıldı.

 

Büyükakın’ın ardından, Vali Vekili Mehmet Taşdöğen görev yapacak.

Tahir Büyükakın Bilecik’ten Ayrıldı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin