TAEKWONDO SPORCULARIMIZ ŞAMPİYONA YOLUNDA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1308 Osmaneli Belediye Spor Taekwondo sporcuları, Antalya’da düzenlenecek olan şampiyonaya gitmeye hazırlanıyor. Yurt içinde yurt dışında çok sayıda şampiyonaya katılarak ilçemize sayısız madalyalarla dönen Taekwondo sporcularımız, düzenlenecek olan şampiyonadan yine büyük başarılarla döneceklerinden eminler.

Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonası 10-14 Ağustos 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapılacak. 1308 Osmaneli Belediye Spor Taekwondo takımının 7 sporcu ile katılacağı turnuvada, 1308 Osmaneli Belediyespor’u ve ilçemiz Osmaneli’ni, 33 kg’da İkra Yılmaz, 33 kg’da Alper Misir, 36 kg’da Ersin Doğanay Sevim, 40 kg’da Tuana Ravza Ceyhan, 40 kg’da Fatma Ecrin Kaya, 50 kg’da ise Miray Özbey ve Furkan Ünal temsil edecekler.

1308 Osmaneli Belediye Spor Taekwondo takımı sporcuları antrenörleri Mesur Düş ile birlikte Osmaneli Belediye Başkanı YMM Münür Şahin’i makamında ziyaret etti. Başkanımıza başarı sözü veren minik sporculara Başkan Şahin de, “Hayırlısı ile gidiniz. Yıllardan beri amatör sporların alt yapılarına vermiş olduğumuz desteklerin semerisini sizlerin sayesinde görüyoruz. Osmaneli’nden de planlı-programlı çalışıldığı takdirde başarılı sporcuların yetişebileceğinin en büyük örneği olan sizlere, Türkiye Şampiyonasında başarılar diliyorum” dedi.

Taekwondo takımının antrenörü Mesur Düş de uzun zamandan beri bu şampiyonaya hazırlandıklarını, çok iyi bir çalışma devresi geçirdiklerini ve şampiyonadan madalya ile döneceklerini söyledi.

TAEKWONDO SPORCULARIMIZ ŞAMPİYONA YOLUNDA
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin