SUYA ZAM YAPILMADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın başkanlığında gerçekleştirilen Aralık ayı meclis toplantısında alınan karar gereği, suya zam yapılmaması oy birliğiyle kabul edildi.
12 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı yılın son meclis toplantısında vatandaşlarımız için güzel bir haber geldi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, toplantıda yaptığı açıklamada, su ücretlerinin yeni yılda mevcut tarife üzerinden ücretlendirileceğini belirtti.
2017 YILI BÜTÇESİ 72 MİLYON TL OLDU
2017 yılı performans programının görüşülmesi ile başlayan toplantının devamında, 2017 yılı tahmini bütçesi görüşüldü. 72 milyon TL’lik tahmini bütçe oybirliği ile kabul edildi. Böylelikle belediye bütçesi bir önceki yıla göre 12 milyon TL’lik bir büyüme gerçekleştirmiş oldu.
İmar konularının görüşülmesi ile son bulan meclis toplantısında bir şirket tarafından belediyeye hibe edilmek istenen 2 adet traktörün kabulü de oybirliği ile karara bağlandı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından MHP’nin soru önergelerini cevaplandırdı.
BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI KADIN MECLİS ÜYELERİNE ÇİÇEK TAKTİM ETTİ
Belediye Başkanı Selim Yağcı şehrimiz için birçok güzel kararın alındığı toplantını ardından ”8 Ekim 1934’de kabul edilen ve 5 Aralık 1934’de yürürlüğe giren son yasayla kadınlara milletvekili seçme ve seçilme hakkının verildi. Bizler de kadınlarımız için çok güzel olan bu kararı tebrik ediyoruz. İnşallah kadın meclis üyelerimiz, daha nice yıllar seçilerek, şehrimiz ve insanımız için hizmet ederler. Diğer yandan geçtiğimiz günlerde 3 Aralık Dünya Engeliller Günü’nü kutladık. Bilecik Belediyesi olarak gerçekleştireceğimiz güzel çalışmaların da katkısıyla bütün dez avantajlı gruptaki vatandaşlarımızın engelsiz bir yaşama kavuşmasını hedefliyoruz.” ifadesini kullandı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, daha sonra kadınlara seçme ve seçilme hakkı verilişinin yıldönümü dolayısıyla bayan belediye meclis üyelerine çiçek takdiminde bulunuldu.
Toplantıyı CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan ile birlikte bazı CHP’liler ve AK Parti Kadın Kolları üyesi bazı kadınlarda takip etti.
bilecik-belediye-meclisi-5 bilecik-belediye-meclisi-6 bilecik-belediye-meclisi-7 bilecik-belediye-meclisi-2 bilecik-belediye-meclisi-3 bilecik-belediye-meclisi-4
SUYA ZAM YAPILMADI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin