SU DOLUM VE ÖDEME NOKTASI HİZMETTE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından uygulamaya konulan ve şu an binlerce aboneye ulaşan Akıllı Kart Su Sayaç Sistemi için hazırlanan 10 adet bayi ile 3 adet kiosk, vatandaşların hizmetine girdi.

Birçok anlamda kolaylıklar sağlayacak olan sistem kapsamında hazırlanan Akıllı Kart Su Sayaç Dolum ve Ödeme Noktaları vatandaşların; Hürriyet Mahallesi’nde Kayı Boyu Mini Market ile Özgür Market’te, Bahçelievler Mahallesinde Mirlava Cafe’de, Ertuğrulgazi Mahallesi’nde Aysa Giyim’de, Osmangazi Mahallesinde Bizim Market’te, İstasyon Mahallesinde Almina Büfe’de, Gazipaşa Mahallesinde Pelikan Cep’te, Beşiktaş Mahallesinde Yavuz Market’te, İsmetpaşa Mahallelerinde Sedef Market’te ve Tepebaşı’nda Günay İletişim’de ödeme ve dolum işlemlerini yapabilecek.

 

BÜTÜN FATURALARA 9 AY TAKSİTLENDİRME YAPILABİLECEK

Vatandaşlar için büyük kolaylıklar sağlayacak olan uygulama kapsamında ayrıca; Belediye Hizmet Binası, Kültür ve Kongre Merkezi girişi ile Belediye Çay Bahçesi yanındaki noktalarda hizmet verilecek.

Belediyeye ait ve belediye dışındaki doğalgaz ve benzeri faturalarda, 9 aya kadar taksitlendirme yapılabilecekleri Ödeme Noktaları dışında vatandaşlarımız ayrıca, belediyeye ait bütün ödemelerini; Bilecik Belediye Başkanlığı Kurumsal İnternet Sitesi www.bilecik.bel.tr ve www.faturamatik.com.tr adreslerinden de yapabilirler.

 

Vatandaşların mahallelerde bulunan 10 adet bayi yanı sıra 3 adet kioskta kartlı sayaç su dolum ve çeşitli faturaları ödemelerini gerçekleştirebilecekler.

SU DOLUM VE ÖDEME NOKTASI HİZMETTE
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin