SİYASETİN TECRÜBELİ VE SEVİLEN İSMİ ADAY OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Bayırköy Belde Belediye Başkanlığına Tecrübeli ve Sevilen İsim Hüseyin Kaygısız Aday Oldu.

“ATA’NIN HUZURUNDA SAYGI DURUŞU”

İlk olarak Belde Başkanı ve kalabalık bir partililerle Cumhuriyet meydanına gelen Hüseyin Kaygısız burada Mustafa Kemal Atatürk’e saygı duruşunda bulundular.

 

BELDE BAŞKANLIĞI VE MECLİS ÜYELİĞİ

CHP’de Belde Başkanlığının yanısıra; Belediye Meclis Üyeliği ve partinin değişik kademelerinde yer alan Kaygısız Belediye Başkanlığı için başvuruda bulundu.

Bayırköy’de kalabalık bir Sülaleye sahip olan Hüseyin Kaygısız “EKOREÇ” isimli işletmenin sahibi Osman ve Ekrem Kaygısız’ın babaları.

SENDİKACI GEÇMİŞİ VAR

DEMİSAŞ Fabrikasında çalıştığı yıllarda Sendikacılık faaliyetlerinde bulunarak adından söz ettiren Hüseyin Kaygısız’ın aday olmasıyla Bayırköy’de siyasi dengelerinde alt üst olduğu kaydedildi.

TOPLUMUN HER KESİMİNDEN MECLİS ÜYELERİ

Yapacağı Belediye Meclis listesiyle toplumun her kesiminden temsilcilerin bulunacağını belirten Hüseyin Kaygısız diğer adaylara da başarılar dilediğini ifade etti.

KAYGISIZ; “HAK EDEN KAZANSIN”

“31 Mart’ta yapılacak seçimlerin başta Ülkemize, İlimize ve Beldemize hayırlı olmasını diliyorum.Hak eden kazansın” diyen Kaygısız Bayırköy’de yaşayan vatandaşlardan gördüğü ilgi ve alakadan son derece memnun olduğunu da sözlerine ekledi.

SİYASETİN TECRÜBELİ VE SEVİLEN İSMİ ADAY OLDU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin