SELİM YAĞCI ULAŞTIRMA BAKANINA YENİŞEHİR YOLU HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Vali Tahir Büyükakın ile birlikte ziyaret ettiği Ulaştırma ve Alt yapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a, yapımı devam eden Yenişehir Bilecik Yolu hakkında bilgi verdi.

Bilecik, ilçeler ve beldelere ilişkin çalışmaları yakından takip eden Milletvekili Selim Yağcı, ziyaret ettiği Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a Yenişehir Bilecik Yolu hakkında bilgi verdi.

 

Bilecik ve Bileciklileri Ankara’da ellerinden geldiği kadar en güzel şekilde temsil etme gayretinde olduklarını belirten Milletvekili Selim Yağcı, ‘’ Sayın Valimiz ile birlikte Ulaştırma ve Alt yapı Bakanımız değerli Dostumuz Sayın Mehmet Cahit Turhan’a hayırlı olsun ziyareti ile birlikte Söğüt törenlerimize davet ettik. Ayrıca başta Yenişehir-Bilecik Yolu olmak üzere ulaştırma ile ilgili konularımızı dile getirdik. Sayın Bakanımıza İlgi ve alakaları sebebiyle çok teşekkür ediyorum. Özellikle Yenişehir-Bilecik yolumuzun Bayramdan sonra tüm hızıyla çalışmaların devam edeceğine ilişkin kararı bizleri çok memnun etti. Her zaman dediğimiz gibi hep birlikte daha iyiye daha güzele ulaşmak gayretimiz devam ediyor.’’ ifadelerini kullandı.

SELİM YAĞCI ULAŞTIRMA BAKANINA YENİŞEHİR YOLU HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin