Selda Öğretmenden Örnek Alınacak Proje!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Ertuğrul Gazi İlkokulu 4C sınıfı öğrencileri, eTwinning projesi ile ailece kitap okuyor.

Avrupa’da ki okullarda iletişimi kurmak, iş birliği yapmak, projeler geliştirmek amacıyla yürütülen eTwinning çalışmalarına, Ertuğrul Gazi İlkokulu 4C sınıfı öğrencileri, Sınıf öğretmeni Selda Yönter ve öğrencilerin velileri “Biz Okuyan Bir Aileyiz” projesiyle katıldı.

Proje ile ailelerin çocuklarına örnek oluşturarak kitap okuma sevgisini kazandırmalarını, farkındalıklarını artırıp bilinçlenmelerini ve çocuklarıyla evde kaliteli zaman geçirmelerini amaçladıklarını belirten sınıf öğretmeni Selda Yönter, proje ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Geçen yıl ki projelerinden aldığı kalite etiketi ödüllerinin verdiği tecrübeyle çok güzel bir proje yürüttük. Proje boyunca her ay çocuk eğitimiyle ilgili bir  kitabı velilerle birlikte okuduktan sonra değerlendirme toplantıları yaparak fikir alışverişinde bulunduk. Projeyle ilgili velilerinden çok olumlu dönüşler aldık. Veliler, kitapları okuduktan sonra çocuklarına karşı davranışlarının değiştiğini, evde ailece kitap okuma saatleri düzenleyerek yürüttükleri proje çalışmalarıyla “Okuyan Bir Aile” olma yolunda önemli yol aldıklarını söylüyorlar. Böyle bir çalışmaya vesile olduğumuz için mutluyum.

Diğer yandan Selda Yönter, Proje çalışmaları boyunca kendilerine destek olan okul müdürleri Yılmaz Benlice’ye de teşekkürlerini iletti.

Selda Öğretmenden Örnek Alınacak Proje!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin