SELAMİ ÇINAR BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlimizin sevilen esnaflarından ve Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, düzenlediği iftar yemeği ile Bilecik’te görev yapan yerel gazete temsilcileri ve haber ajansı temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Pelitözü Gölpark Çınar Bahçe tesislerinde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Çınar, basın mensuplarına Türk Kızılayına vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Selami Çınar, verdiği iftar yemeğinde Bilecik’te görev yapan yerel gazete temsilcileri ile haber ajansı temsilcilerini bir araya getirdiklerini belirterek, “Bu akşamki yemeğin en güzel tarafı basın emekçilerinin bir arada olması. Bu yemeği düzenlememdeki amacım Kızılay’a yıl içerisinde vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür mahiyetindedir. İnşallah önümüzdeki günlerde yine hep beraber Kızılay’ın icraatlarını da görüşeceğiz. Kızılay’ı Allah’ın izniyle bir yere kadar getirdik. Bunda en büyük aracılardan bir tanesi de sizsiniz. Bu tür davetlerin birlik, beraberliğimizin pekişmesine vesile olmasını diliyorum.” dedi.

 

Basın mensupları da, verilen iftar yemeğinden dolayı Çınar’a teşekkür etti.

 

İftar programına, Haber228, Anadolu Ajansı, TRT, Sakarya Gazetesi, Değişim Gazetesi, Yarın Gazetesi, Bilecik Olay ve İHA temsilcileri katıldı.

SELAMİ ÇINAR BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin