ŞEHİT AİLESİNDEN VALİ BÜYÜKAKIN’A ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10 Temmuz 2016 yılında Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde şehit olan er Osman Er’in ailesi Vali Tahir Büyükakın’ı ziyaret etti.

 

Vali Büyükakın, şehit Osman Er’in babası İsmail Er, annesi Hayriye Er ve kardeşi Fatih Er ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Akgül’ü  kabulünde, şehit Er ile birlikte vatan ve bayrak uğruna canlarını feda eden şehitlere Allah’tan rahmet, tüm şehit ailelerine başsağlığı dileğinde bulundu.

 

Devletin, şehit ailelerine ve gazilere büyük önem verdiğini, şehitlik ve gazilik kavramının da yüce bir makam olduğunu ifade eden Vali Büyükakın, ”Vatanımıza ve istiklalimize kasteden hain düşmanlara karşı yurdumuzun her karış toprağını aziz kanlarıyla sulayarak şehit ve gazi olan şehit ve gazilerimiz olduğu için gururluyuz. Şehit ve gazilerimizin sayesinde bu vatan toprakları üzerinde özgürce yaşıyoruz. Ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Buna kalkışanlar gerekli cevabı her zaman fazlasıyla almıştır. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya, yok etmeye kimsenin gücü yetmez.” dedi.

 

Şehit er Osman Er’in ailesi de Vali Büyükakın’a görevinde başarılar diledi.

 

Şehit Osman Er, 10 Temmuzda Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Beyyurdu-Aktütün karayolunda yol kontrolü yapan askerlerin geçişi sırasında, bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olmuştu.

ŞEHİT AİLESİNDEN VALİ BÜYÜKAKIN’A ZİYARET
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin