ŞEHİDİN CENAZESİ İKİNDİ NAMAZININ ARDINDAN KOVALICA KÖYÜ’NE DEFNEDİLECEK

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzey Irak’ta terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucunda şehit olan Hakkâri Yüksekova Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı’nda görevli Bozüyüklü Piyade Uzman Çavuş Ünal Demir (24)’in naaşı bu gün ikindi namazının ardından defnedilecek.

Irak’ın kuzeyinde operasyon icra eden güvenlik güçlerine bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucunda 3 arkadaşı ile birlikte şahadet şerbeti içen Uzman Çavuş Ünal Demir’in naaşı Amasya’da yapılan Askeri Tören’in ardından havayolu ile Eskişehir’e getirilecek.

 

Eskişehir’den Bozüyük 45. Mühimmat Bölük Komutanlığına helikopter ile getirilecek olan şehidimizin naaşı buradan tören kıtası eşliğinde Bozüyük merkez Kasımpaşa Camii’ne getirilecek.

 

Burada kılınacak ikindi namazının ardından ise Kovalıca Köyü Mezarlığı’na defnedilecek. Yapılacak cenaze töreni hakkında bilgi veren Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “Şehadet şerbeti içen, Bozüyüklü hemşehrimiz, Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Ünal Demir’in cenazesi ikindi namazına müteakip Merkez Kasımpaşa Camii’nden kaldırılıp Kovalıca Köyünde defnedilecektir. Rabbim şahadetini kabul buyursun. Şehidimizi son görevimizde yalnız bırakmayalım, hep birlikte olalım inşallah” dedi.

ŞEHİDİN CENAZESİ İKİNDİ NAMAZININ ARDINDAN KOVALICA KÖYÜ’NE DEFNEDİLECEK
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin